Naslovnica Oglaševanje Juhant d.o.o. – rešitve za izvirne konstrukcijske in tehnološke probleme

Juhant d.o.o. – rešitve za izvirne konstrukcijske in tehnološke probleme

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko nastopi konstrukcijski ali tehnološki problem, smo tukaj za vas…

Naša “strast” so izvirni konstrukcijski kot tudi tehnološki problemi katere zelo uspešno rešimo…(foto: unsplash.com)

Podjetje Juhant d.o.o. je klasično slovensko obrtniško podjetje, za katerim je že prek 30 let uspešnega poslovanja. Do ustanovitev podjetja je namreč prišlo že dobro leto pred osamosvojitvijo Slovenije in že vse od tedaj se vsak dan posebej trudimo, da zadostimo vsem željam naših strank.

Pri Juhant d.o.o. se namreč dobro zavedamo, da je za uspešno delovanje podjetja najpomembnejše prav zadovoljstvo vas, naših strank. Zato vam nudimo naše dragocene dolgoletne izkušnje tako glede nasvetov, kot glede same izvedbe del in tudi glede morebitnega kasnejšega vzdrževanja.

Pri vseh naših storitvah zagotavljamo najvišjo stopnjo strokovnosti, skladnost z vsemi predpisi in vrhunsko kakovostno izvedbo. Pri naših delovnih aktivnostih uporabljamo najsodobnejše tehnologije ter originalne in pogosto celo povsem inovativne pristope.

V podjetje Juhant d.o.o. se ubadamo s profesionalnim reševanjem konstrukcijskih in tehnoloških izzivov na področjih industrije, prevozov in ekologije. Rezultati naše visoke poklicne usposobljenosti so lepo vidni na številnih hidro-regulacijskih in hidro-energetskih objektih doma in v tujini.

V izjemno pestri paleti naših storitev je cela vrsta visoko-specialističnih posegov, tudi zato veliko časa posvečamo izobraževanju, saj je en od naših primarnih poslovnih ciljev pridobiti čim več certifikatov o kakovosti.

Ponudba storitev podjetja in naših rešitev po meri

VARJENJE KOVIN

Nudimo vam električno varjenje aluminija, Inoxa in železa z MIG, TIG ter Pulse metodami. Ne glede na vrsto varjenja in zahtev stranke bo varjenje opravljeno po najvišjih kakovostnih standardih, hitro, učinkovito in izjemno natančno.

Izdelki narejeni s pomočjo električnega varjenja kovine so prava “paša za oči”…. (foto: juhant.si)

RAZREZ IN KRIVLJENJE PLOČEVINE TER PROFILOV

Prav tako smo specialisti za razreze in krivljenje pločevine in profilov različnih dimenzij, debelin in materialov. Razrezi so lahko v prečni ali v vzdolžni izvedbi, opravljamo pa jih s CNC rezalnikom (oz. s plazmo). Razrez in krivljenje pločevine s pomočjo posebnih naprav za oblikovanje pločevine izbranemu materialu zaradi kakovostne izvedbe zagotavljata tudi daljšo življenjsko dobo. Nudimo vam hitro, kakovostno in hkrati do milimetra natančno krivljenje pločevine z zelo močnimi stroji za krivljenje, ki zmorejo kar do 300 ton pritiska!

IZDELAVA ELEMENTOV PO MERI

Naše storitve po meri poleg krivljenja in razreza vsebujejo še valjanje, kovanje, stiskanje, in prebijanje pločevine. Vse opravljamo s specializirano sodobno opremo (med katero so zgoraj omenjeni stroji s potisno močjo do 300 ton), tako da vedno zadostimo zahtevam strank in tudi najvišjim strokovnim standardom.

STRUŽENJE IN REZKANJE

V naši ponudbi so tudi struženja in rezkanja večjih in manjših premerov ter dolžin obdelovancev. Poleg tega je na razpolago vzdolžno in prečno struženje aluminija, jekla in ostalih kovin različnih velikosti. Na področju struženja in rezkanja vam nudimo vrhunsko strokovno obdelavo materialov premera 900 mm in dolžine do 2000 mm, struženje obdelovancev premera do 500 mm in dolžine do 3000 mm ter tudi rezkanje velikih obdelovalcev do premera 1200 mm.

VZDRŽEVANJE

V podjetju Juhant d.o.o. se zelo dobro zavedamo, kako pomembno je redno in strokovno vzdrževanje strojev, kako zahtevna so popravila nadgradenj komunalnih in gradbenih vozil ter kako težavna zna biti prenova kovinskih objektov. Zato nas kar kontaktirajte, mi pa bomo hitro in učinkovito poskrbeli za vzdrževalna dela, redne servise in morebitna popravila različnih vrst delovnih strojev. Enako velja za vzdrževanje strojne opreme ter za popravila nadgradenj komunalnih vozil in pa tudi gradbenih strojev.

ČRPALKE IN MLELNE NAPRAVE

Podjetje Juhant d.o.o je znano tudi po tem, da se pri nas ukvarjamo tudi z izdelavo rotacijskih črpalk, polžnih črpalk in mlelnih naprav. Vse te naprave ponujamo po nizkih cenah, hkrati pa so izdelane po najvišjih kakovostnih standardih, tako da je za naše kliente razmerje cena-kakovost izjemno ugodno.

ALTERNATIVNA ENERGIJA

Ponudbo storitev podjetja Juhant. d.o.o. dopolnjuje tudi področje, ki smo ga poimenovali alternativna energija. Izdelujemo namreč konstrukcije, ki se uporabljajo za montažo sončnih kolektorjev, foto-voltaičnih elementov, sončnih elektrarn…. Izdelujemo tudi cevno infrastrukturo za prenos toplotne energije, ki jo po potrebi izdelamo iz nerjavečih INOX cevi ter jo opremimo z razvodi in vso potrebno avtomatiko. Postavljamo pa tudi čvrste, odporne in vzdržljive konstrukcije za najrazličnejše vrste antenskih sistemov.

EKOLOGIJA

Bogat seznam poslovnih dejavnosti smo pri Juhant. d.o.o. dopolnili s posebno ponudbo za področje ekologije. Naši izdelki in rešitve po meri se danes že nahajajo na številnih ekoloških objektih, čistilnih napravah in odlagališčih po vsej državi. Prav tam, kjer so vplivi okolja najbolj agresivno uničujoči, namreč tudi uporabljamo preverjeno najbolj odporne materiale vrhunske kakovosti.

HIDROREGULACIJE IN ENERGETIKA

V našem podjetju smo projektirali in naredili sisteme za hidro regulacijo in grobo filtriranje vode za male hidro elektrarne. Vsak izdelek lahko naredimo iz nerjavečih materialov. Filtrirne rešetke, zapornice z ročnim ali avtomatskim krmiljenjem, vsipni silosi za kontroliran pretok agresivnih tekočin (kanalizacija) in razni kompleksni varjenci specifične namembnosti pa so narejeni iz kvalitetnih kovinskih profilovter zaščiteni z dolgotrajno dvokomponentno barvno prevleko.

POPRAVILA IN NADGRADNJE INFRASTRUKTURE

Lotevamo se načrtovanja, postavitev, obnov in popravil večjih kovinskih objektov, oziroma kovinskih konstrukcij. Svoje delo vedno opravimo natančno in v skladu z najvišjimi profesionalnimi standardi, zato se je za snovanje in konstruiranje izrabljenih konstrukcijskih delov ali sklopov, konstruiranje novih zasnov ali obnovo infrastrukture pri nas odločilo že veliko zadovoljnih strank.

INDUSTRIJSKE VARNOSTNE KONSTRUKCIJE

Posebno poglavje v naši ponudbi je izdelava industrijskih varnostnih konstrukcij, saj arhitekturna in gradbena zasnova starejših industrijskih objektov velikokrat ne zadovoljuje sodobnih standardov in danes veljavnih predpisov.

MARKETING IN OGLAŠEVANJE

V podjetju Juhant d.o.o. izdelujemo tudi oglasne table in panoje, tako za stalno (fiksno) postavitev, kot tudi prenosne (oz. montažne), ki se lahko namensko uporabljajo na različnih lokacijah. Naše panoji in table so lahko v enostranski ali pa dvostranski verziji. Lahko vam jih vsebinsko oblikujemo in poljubno pobarvamo, poskrbimo za ustrezno osvetlitev oz. za svetlobne efekte ter jih tudi montiramo. Med naše izdelke s tega področja sodijo še nosilci za neonske napise, nosilci za LED reklamne napise, drogovi za zastave in drugo.

DOM IN DVORIŠČE

Čeprav se posvečamo predvsem poslovnim objektom in se tudi javnih objektov ne branimo, pa se je v zadnjih letih najbolj povečalo povpraševanje po naših izdelkih za zasebne stanovanjske objekte. Pri tem nas v podjetju Juhant d.o.o. odlikujejo naša fleksibilnost oz. prilagajanje vsem meram in potrebam strank ter visoka kakovost vseh izdelkov. Izdelujemo nosilne konstrukcije za strehe najrazličnejših objektov, nosilne konstrukcije za visečo studijsko opremo, notranje in zunanje stopnice, odre, podeste, prehode, nadstreške, notranje in zunanje ograje.

Nadstreški izdelani po meri vam bodo “služili” vrsto let…(foto: juhant.si)

Juhant d.o.o. – kjer z vrhunsko strokovnostjo prav vedno izpolnimo vaša pričakovanja !

JUHANT d.o.o.
Jarška c. 28
1230 Domžale

Kontakti:
Tel: +386 (0)1 721 41 16
Fax: +386 (0)1 724 17 00
Gsm: +386 (0)41 618 440
E-mail: info@juhant.si
E-mail: juhant.doo@siol.net
Spletna stran: www.juhant.si

 

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.