Naslovnica Oglaševanje Instant azijski rezanci za najboljšo na hitro pripravljeno jed

Instant azijski rezanci za najboljšo na hitro pripravljeno jed

Avtor: Spletno Uredništvo

Instant azijske rezance je leta 1958 izumil tajvansko-japonski poslovnež. Ker je Japonska po drugi svetovni vojni trpela zaradi pomanjkanja hrane, so instantni rezanci številnim ljudem pomagali preživeti od lakote. Danes lahko te rezance preprosto skuhate in si pripravite slasten obrok na poti ali doma.

Foto: thaiasia.si/kategorija-izdelka/rezanci/

Ker ljudje dandanes živimo hitro, nimamo več časa, da se v miru usedemo in pojemo obrok počasi, so instant azijski rezanci primerni za ”na hitro” pripravljeno jed.

Instantni rezanci so rezanci, ki so ocvrti v olju, posušeni in nato prodani v majhnih pakiranjih, običajno z okusnim paketom posušenih začimb. So vrsta hitre hrane in jih je mogoče hitro pripraviti. Za večino instantnih rezancev je potrebna le vrela voda in jih lahko pripravite v mikrovalovni pečici ali na štedilniku. Instantni azijski rezanci so običajno izdelani iz predelane pšenične moke, vsebujejo lahko tudi posušeno zelenjavo, posušen tofu ali predkuhano meso, kot so kozice. Celoten paket rezancev se lahko prodaja v plastični embalaži ali polistirenski skodelici.

Instantni rezanci so znani po svoji preprostosti in nizki ceni, primerni pa so za skoraj vsak obrok, najsi bo to zajtrk, kosilo ali večerja. Priročni so, ker si jih lahko vzamete tudi s sabo v službo, dodate malo tople vode in imate hrano pripravljeno.

Foto: thaiasia.si/kategorija-izdelka/rezanci/

Po podatkih japonske ankete iz leta 2000 “Japonci menijo, da so najboljši izum dvajsetega stoletja instant rezanci”. Od leta 2018 po vsem svetu vsako leto pojedo približno 103 milijarde porcij instantnih rezancev.

Vse vrste instant azijskih rezancev z različnimi okusi, v juhici in še mnogo več lahko najdete v trgovini Thai Asia Shop.

Thai Asia Shop je prva trgovina v Sloveniji, ki je specializirana za prodajo sveže tajske zelenjave, originalnih tajskih omak, klasičnih tajskih rezancev, različnih vrst riža jugovzhodne Azije, značilnih tajskih jedi in pa tudi nekaterih na Tajskem najbolj priljubljenih pijač.

Foto: thaiasia.si/kategorija-izdelka/rezanci/

Kljub temu, da sanjate o eksotičnih deželah in večerji ob plaži, si lahko vsaj delček tega prenesete tudi v svoj dom s pomočjo Thai Asia Shopa.

Naročnik oglasa je trgovina Thai Asia Shop

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.