Naslovnica Trendi Gospod profesor se vrača z drugo sezono

Gospod profesor se vrača z drugo sezono

Avtor: Spletno Uredništvo
Največji slovenski televizijsko-filmsko- spletni ponudnik Voyo je najavil prihod nove domače produkcije. Že od 2. februarja dalje bo namreč na voljo druga sezona serije ‘Gospod profesor’.
Gospod profesor se vrača z drugo sezono

Gospod profesor bo po dvodelnem uvodu v 2. sezono nato vsak četrtek postregel s svežo epizodo (foto: PR Pro Plus)

S podjetja PRO Plus, ki stoji za blagovno znamko Voyo, so najprej poudarili, da si je prvo sezono izvirne slovenske serije ‘Gospod profesor’ ogledalo kar dve tretjini vseh naročnikov tega programa. Gledalci so skupno ustvarili več kot 2 milijona ogledov, zato je bilo moč pričakovati, da se bo kmalu pojavilo tudi nadaljevanje serije. Sedaj je napočil prav ta trenutek, oziroma bo napočil 2. februarja, ko bosta na voljo prva dva dela druge sezone serije.

»V glavnih vlogah še naprej blestita gospod profesor Jure Henigman in Tina Vrbnjak. Poleg ustaljene ekipe razreda, v katerem so se pokazali in več kot dokazali mladi slovenski igralski upi, tudi v tej sezoni nastopijo Gojmir Lešnjak Gojc, Branko Jordan in Gašper Jarni. V gimnazijo vstopa še igralka Maruša Majer in pa nekaj novih dijakov, ki bodo zaznamovali nove epizode,« razkriva napovednik PRO Plusa.

Režiserji prve in druge sezone serije so Boris Bezič, Marko Šantić, Tijana Zinajić in Barbara Zemljič. Sicer se bo tudi druga sezona ‘Gospodar profesorja’ na svojstven način dotaknila aktualnih družbenih problemov in tudi stisk, s katerimi se v sodobnem svetu soočajo mladostniki. Obeta se tudi nekaj novih likov, na spletnem portalu družbe PRO Plus 24ur.com lahko pa so pravkar objavili še zanimiv pogovor z režiserji serije.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.