Naslovnica Oglaševanje Hotel Delfin Izola – kjer se združita morje in sonce

Hotel Delfin Izola – kjer se združita morje in sonce

Avtor: Spletno Uredništvo

Kraj kjer si boste napolnili pljuča s svežim mediteranskim zrakom….

Pobegnite iz mestnega vrveža na sveži mediteranski zrak…(foto: facebook.com/hoteldelfinizola/)

Izolski Hotel Delfin je že dolga leta znan kot prava oaza miru in dobrega počutja. Hotel je namreč pričel delovati že leta 1981, še danes pa je njegov lastnik Zveza društev upokojencev Slovenije (ZDUS) in tudi zato je naša skrb za goste že vse od začetka še posebej poudarjena.

Pol stoletja obstoja je zagotovo zelo pomemben mejnik, vendar je za nas bolj pomembno zadovoljstvo naših obiskovalcev, za katerega se zaposleni v Hotelu Delfin trudimo iz dneva v dan. Prijaznost celotnega hotelskega osebja je bila, je tudi danes in bo še naprej ostala temeljni kamen celotnega našega delovanja

Da smo v zadnjih 50 letih dejansko spisali lepo zgodbo o uspehu, najbolje pričajo vsakoletne številke o obiskanosti in zasedenosti hotela.

Hotel Delfin odlikujejo tudi izjemna lega tik ob morju, prijetna mediteranska klima in nadpovprečno veliko število sončnih dni, tako da naša sezona traja kar vso leto. Arhitekturno bogati in mediteransko živahni stari dela mesta Izola je od hotela oddaljen le 5 minut hoje.

Lokacija hotela je tudi z vozili zelo lahko dosegljiva iz središča Izole, iz smeri križišča Jagodje in tudi iz smeri San Simona. Dostop do hotela je prostoren, primeren je tudi za avtobuse oz. večje skupine obiskovalcev. V sklopu hotela in v neposredni bližini je ogromno parkirnih prostorov.

Ker se Hotel Delfin nahaja tik ob morju, je okolica izjemno primerna za sprehode, tako zaradi svežega morskega zraka, čudovitih sončnih zahodov in tudi zaradi dejstva, da je obmorska sprehajalna pot popolnoma ravna, brez najmanjšega vzpona ali spusta in zato primerna prav za vsakogar. Pogled obiskovalcev pa pogosto zatava vse do Alp in do Triglava, ki je z izolske obale dobro viden.

Hotel Delfin pa odlikuje tudi izjemno moderna hotelska ponudba, ki jo vseskozi posodabljamo. Danes je našim gostom na voljo 219 udobno opremljenih sob z balkonom, kopalnico, tušem, sanitarijami, LCD televizijo, telefonom ter brezžičnim internetom, vse sobe pa so seveda tudi klimatizirane.

Poleg tega naši notranji in zunanji bazeni omogočajo številne užitke v zdravilni morski vodi skozi vse leto, naš originalni Kneippov vrtu pa ponuja podobno sprostitev, a v objemu zdravilnih rastlin in zelišč. Pomemben del naše ponudbe so tudi kozmetične storitve.

Za ljubitelje okusne hrane je sklopu Hotela Delfin poleg samopostrežne hotelske restavracije na voljo tudi picerija Villa Raineri (nekoč dom grofa Renner von Szatmary), v poletnih mesecih pa v okrepčevalnici Pergola in v senci dreves pred njo strežemo predvsem jedi z žara (od sardelic do odojka), pa tudi druge kulinarične dobrote.

Poleg vsega pa se za naše goste še dodatno potrudimo z znamenitimi Delfinovimi plesi in s pestrim družabnim programom. Tako lahko vaš dopust v Hotelu Delfin preživite tudi malce bolj aktivno in v zabavni družbi!

BAZENI

Notranje kopališče

V notranjih bazenih Hotela Delfin je na voljo 160 m2 vodnih površin za plavalce in 140 m2 vodnih površin za neplavalce (globina je 1,35 m). V vseh notranjih bazenih je morska voda segreta na temperaturo med 30 °C in 33 °C, poleg tega tam vsak dan poteka jutranja telovadba (zunaj poletnih mesecev pa tudi popoldanska telovadba).

Poleg klasičnega plavalnega bazena (20 × 10 m) so vam za uživanje na voljo še bazen Elisa z vodnim slapom, otroški bazen, masažni bazeni in hladen Kneippov potok. V notranjem bazenu vsak dan poteka jutranja telovadba, zunaj poletnih mesecev pa tudi v popoldanskem času. Notranji bazeni so odprti med 7. in 19. uro, za vse informacije in rezervacije glede bazenov pa je na voljo posebna telefonska številka 05 66 07 405.

Zunanja kopališča

Velik zunanji bazen Hotela Delfin z morsko vodo, katerega dolžina znaša 38 m, globina vode pa 135 cm, je gostom na voljo predvsem v poletnih mesecih. Sicer pa se le nekaj korakov stran že pričenja urejena plaža z reševalcem in s kovinskimi oprijemali za popolnoma varen dostop v morje.

Uživate lahko v notranjih kot tudi zunanjih bazenih….(foto: hotel-delfin.si)

KOZMETIKA

V kozmetičnem salonu hotela Delfin so vam na voljo številne različne storitve s področja nege obraza, nege nog in masaž. Salon 6 dni v tednu deluje v dopoldanskem času (7.00 -13.30), ob četrtkih pa tudi med 13. in 20. uro. Za dodatne informacije in rezervacije je na voljo posebna tel. št.:05 66 07 406

Glede nege obraza nudimo oblikovanje obrvi, masaže obraza, masko obraza, oblikovanje obrvi, depilacijo obraza s smolo ter nego obraza in vratu za različne vrste kože. Masaže delimo na masaže hrbta, na delne in lokalne ročne masaže ter na ročne masaže celega telesa. Glede nege nog pa so Vam na voljo pedikura, obrezovanje kurjih očes, otiščancev in vraslih nohtov ter tanjšanje zadebeljenih nohtov.

RESTAVRACIJE

V večji hotelski restavraciji v klasičnih hotelskih urnikih nudimo samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo. V naši piceriji Vila Raineri je na voljo več kot različnih vrst 20 pic, pa tudi testenine, solate in druge jedi. V sklopu hotela obstaja tudi v istrskem stilu urejena Kantina. Kantina je poseben prostor, ki namenjen druženju zaključenih skupin.

V poletnih mesecih je ob zunanjem bazenu odprta tudi okrepčevalnica Pergola, kamor se gostje vračajo predvsem zaradi sardelic in ostalih ribjih jedi z žara, vse bolj popularen pa je tudi naš hrustljavo pečeni odojek. Za dodatne informacije glede vseh restavracij in rezervacij je na voljo tel. št.: 05 66 07 426.

ZDRAVILNI VRT

Izjemno pestro paleto ponudbe Hotela Delfina smo leta 2015 smo še dodatno dopolnili tako, da smo uredili in odprli prav poseben, kar unikaten vrt. Naš Vrt zdravilnih rastlin je namreč sestavljen iz segmenta cvetoči travnik, segmenta zdravilnih rastlin, segmenta zelišč Krasa in Istre ter segmenta Kneippov vrt.

Skozi vrt je urejena krožna pot, ob kateri so tudi posebej pripravljena korita za hladne oblive rok in nog. Obiskovalci se lahko sprehajajo, oblivajo, lahko pa le posedajo na klopcah in uživajo v omamnih vonjavah različnih rastlin. Za goste so na voljo tudi torkovi strokovni vodeni ogledi vrta ter degustacija zdravilnega domačega čaja v našem Kneippovem baru.

V našem zdravilnem vrtu boste uživali v prijetnih vonjavah različnih zdravilnih rastlin….(foto: hotel-delfin.si)

Hotel Delfin Izola – kraj, kamor se zadovoljni gostje vedno radi vračajo!

Hotel Delfin Izola
DELFIN Hotel ZDUS d.o.o. Izola
Tomažičeva ulica 10
6310 Izola – Isola

Kontakti:
Tel: +386 (0)5 660 70 00
E-mail: rezervacije@hotel-delfin.si
Spletna stran: www.hotel-delfin.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.