Naslovnica Magazin Druga kampanja je bolj privlačna za oči

Druga kampanja je bolj privlačna za oči

Avtor: Spletno Uredništvo
Družba Zalando je sprožila svojo drugo promocijsko kampanjo v Sloveniji. Imenuje se #FindYourAngle (Najdi svoj kot), z njo predstavlja lokalno modno kulturo. Glede na prvo kampanjo so opazne razlike – tokrat so namesto polamaterskih videov uporabili vrhunske modele in tudi vrhunsko fotografinjo.
Modeli Gaja Prestor, David Amaro, Felix Fox, Nika Urbas (Foto: Mimi Antolović/IPPR)

Družba Zalando je pred dnevi pričela s svojo drugo promocijsko kampanjo v Sloveniji, ki se imenuje #FindYourAngle (Najdi svoj kot), z njo predstavlja lokalno modno kulturo. Rdeča nit kampanje je namreč lokalno samoizražanje skozi modo. Glede na prvo kampanjo so opazne razlike, saj so tokrat so namesto polamaterskih videov uporabili vrhunske modele in tudi vrhunsko fotografinjo Mimi Antolovič.

»Znani slovenski vplivneži, modna oblikovalka Nika Ambrožič Urbas, pevka Gaja Prestor, umetnik ličenja Felix Fox ter pevec in radijski voditelj David Amaro, so v sodelovanju z modno urednico Teso Jurjaševič predstavili raznolike stile, ki odražajo različne zorne kote njihove osebnosti,« so zapisali v sporočilu za javnost. Pojasnili so še, da ta jesenska kampanja nadgrajuje prihod Zalanda v Slovenijo, Estonijo, Latvijo, Litvo, Slovaško in Hrvaško.

Nova celostna kampanja poudarja, da Zalando zagotavlja modo za vsak dan, vsak stil in vsako priložnost za okoli 45 milijonov aktivnih kupcev. Seveda je za vstop na ta ogromen spletni trg potrebna posebna spletna aplikacija Zalando, a se prek nje odpirajo vrata do najbrž največje modne ponudbe v Evropi. Podjetje tako še naprej zanesljivo kombinira modo in trgovino oziroma prodajo s sodobnimi digitalnimi tehnologijami.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.