Naslovnica Trendi Dragi sosedje in Bar sta torkovi novosti na Planetu

Dragi sosedje in Bar sta torkovi novosti na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo

V torek, 4. septembra, se na Planet TV ne obeta le ena, ampak kar dve novosti. Na ekrane se namreč vrača resničnostni šov BAR, prav tako pa tudi nova sezona humoristične serije Dragi sosedje.

MojcaFatur MaticJamar VesnaSlapar 1Pisana Mojca Fatur, nasmejena mlada okrepitev Matic Jamar in šokirana Vesna Slapar (foto: PR Planet TV)

 

Dragi sosedje je prepoznavna humoristična serija z norčavimi, komičnimi in tudi tragikomičnimi peripetijami tipičnih slovenskih sosedov v bloku. Gledalce bo od prvega torka v septembru zabavala s četrto sezono. Dragi sosedje bodo že četrtič na hudomušen način nastavili ogledalo medsosedskim odnosom v stanovanjski stavbi. Najbolj smešen blok televizijske jeseni prinaša še več sosedskih zamer, skravžljanih živcev, prepirov in obrekovanj, pa tudi prijateljskih podvigov, obilo zapeljevanja, nekaj nesporazumov in predvsem veliko smeha.

Nova sezona prinaša tudi spremembo v igralski zasedbi, saj bosta zakonca Pliberšek dobila “novega” sina. Igralski zasedbi se je v vlogi Leona Plibrška pridružil mladi Matic Jamar. Ostale obraze gledalci že dobro poznajo: starokopitna zakonca Pliberšek sta Marko Miladinović in Vesna Slapar, strastni parček Suzana in Andrej sta Tina Gorenjak in Nenad Nešo Tokalić, Suzaninega sina Nika pa igra Mak Tepšić.

Neodgovorna študenta Luka in Boris nas zabavata v podobi Maria Ćulibrka in Jerneja Kogovška, soseda Sara, ki jo zaman osvajata, je Inti Šraj, tu je še gospod Gazivoda, ki ga igra Zoran Cvijanović, pa nenavadna zakonca Puh, ki sta ju upodobila Mojca Fatur in Miha Bezeljak, medtem ko gospoda Zakrajška, lastnika večine stanovanj v bloku, igra Jaša Jamnik, njegovo nenasitno soprogo pa Aleksandra Balmazović.

V četrti sezoni bo znova z nami tudi nenavadna gospa Čužnik (Desa Muck). Prve skeče z najboljšimi sosedi si bodo gledalci na Planetu lahko ogledali v torek, 4. septembra, ob 18.30, nakar bodo na sporedu od ponedeljka do petka ob isti uri. 

V torek zvečer ob 21. uri pa se pričenja tudi resničnostni šov Bar, ki bo imel prvič tudi voditeljski par. Novi BAR bosta namreč vodila izkušena voditeljica Jasna Kuljaj in glasbenik Domen Kumer. Jasna in Domen bosta s svojo edinstveno energijo povezovala dogajanje v najbolj družabnem prizorišču te jeseni, kjer bodo morali barovci sodelovati ter skupaj voditi najboljši Bar, a tudi tekmovati med seboj, so še sporočili s Planet TV.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.