Naslovnica Magazin Digitalna kampanja se je preselila v osrednjo Slovenijo

Digitalna kampanja se je preselila v osrednjo Slovenijo

Avtor: Spletno Uredništvo

Letošnja kampanja Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo poteka v štirih delih, vsak del je namenjen eni od štirih makro regiji. Prvi del letošnje kampanje je potekal v Alpski Sloveniji, nadaljeval se je v Mediteranski & Kraški Sloveniji, v ponedeljek pa se je pričel v regiji Ljubljana & Osrednja Slovenija.

 Digitalna kampanja se je preselila v osrednjo Slovenijo

 Prvi teden promocije osrednjeslovenske regije je pripadel prestolnici (foto: slovenia.info)  

 

V osmih tednih trajanja kampanje ‘Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo’ bodo na pristajalni strani kampanje izpostavili vseh osem vodilnih sodelujočih destinacij v rubriki ‘Skriti kotički Slovenije’ in vsak teden izbirali najboljše objave uporabnikov. V letošnjem letu so sicer uporabniki družbenih omrežij objavili že skoraj pol milijona fotografij in videov iz vse Slovenije z vključenim hashtagom #ifeelsLOVEnia. Od 3. junija do 28. julija 2019 pa je v kampanji izpostavljena osrednjeslovenska regija s prestolnico Ljubljano.

Nacionalna promocijska kampanja poteka na družbenih omrežjih Instagram, Facebook, Twitter in YouTube ter na osrednjem slovenskem turističnem portalu www.slovenia.info. Slovenska turistična organizacija (STO) tako spodbuja prebivalce in tudi obiskovalce Slovenije, da svoje fotografije in video vsebine objavijo na družbenih omrežjih, s ključno besedo #ifeelsLOVEnia in ključno besedo kraja, kjer je fotografija posneta.

Osem destinacij regije Ljubljana & Osrednja Slovenija bo v kampanji izpostavljenih po tednih. Prvi teden, od 3. do 9. junija bo na vrsti Ljubljana, naslednjih 7 dni Idrija, nato bo sledil teden Bele krajine, nakar se bodo zvrstili še tedni Cerkelj na Gorenjskem, Kamnika, Kočevskega, Novega mesta in nazadnje še Škofje Loke.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.