Naslovnica Magazin Digitalna akademija spet odpira vrata

Digitalna akademija spet odpira vrata

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska turistična organizacija spet odpira vrata Digitalne akademije v turizmu. Letošnji program je spremenjen, saj so osvežili vsebine in pa tudi seznam predavateljev, kateri bodo septembra in oktobra letos slušateljem predstavili najnovejša znanja s področja digitalnega marketinga.

Digitalna akademija spet odpira vrta Tudi to je marketing – prvih 10 prijavljenih udeležencev Digitalne akademije bo namreč prejelo brezplačno kotizacijo na letošnji Slovenski turistični forum v okviru Dnevov slovenskega turizma 2019.(foto: geralt/pixabay.com)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) je napovedala začetek nove sezone predavanj Digitalne akademije v turizmu. Predvidoma bosta letos potekala tako osnovni kot nadaljevalni nivo – prvi v 7 celodnevnih sklopih in drugi v 4 sklopih. Slednjemu bodo dodali še posebno delavnico s predstavnikom podjeta Google, z vsebino prirejeno po meri udeležencev. Predavanja se bodo v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije začela septembra, se nadaljevala oktobra, celoten projekt pa se bo svečano zaključil 8. novembra.

Digitalna akademija sicer ne pomeni le rednega izobraževanja s strani STO, ampak gre za aktivno usposabljanje udeležencev s sprotnim spremljanjem in usmerjanjem dela s strani strokovnega mentorja. »Vsak udeleženec mora aktivno pristopiti v izobraževanje in pripraviti strateški razvojni dokument kot končni izdelek, ki bo služila kot podlaga za nadaljnjo uporabo in razvoj digitalnega marketinga.

S tem udeležence spodbujamo, da tekom izobraževanja oblikujejo besedilo strateškega razvojnega dokumenta, razmišljajo o razvojnih vprašanjih organizacije, izzivih digitalnega marketinga svoje organizacije, iskanju rešitev in dolgoročnih ukrepih za doseganje zastavljenih poslovnih ciljev,« so sporočili s STO. Kvaliteto celotnega programa Digitalne akademije je prepoznal tudi Zavod IAB Slovenija. Gre za panožno združenje, ki se ukvarja z aktivno promocijo in podporo razvoju digitalnega in interaktivnega oglaševanja.

Digitalna akademija tako že nosi certifikat DIMAQ, nosilci certifikata pa lahko z udeležbo pridobijo 30 točk. Za osnovni nivo bo mentorstvo izvedla dr. Ljubica Knežević Cvelbar, sicer profesorica Turizma na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, ki ima bogate akademske izkušnjami. Za nadaljevalni nivo pa bo mentorstvo izvedel Damjan Avsec, specialist na področju digitalnega marketinga, ki se lahko pohvali z več pridobljenimi certifikati korporacije Google.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.