Naslovnica Oglaševanje Celjski sejem MOS 2023, Vrtine Palir – Vaš partner za geotermalne rešitve

Celjski sejem MOS 2023, Vrtine Palir – Vaš partner za geotermalne rešitve

Avtor: Spletno Uredništvo

Pozdravljeni vsi navdušenci nad novimi in učinkovitimi rešitvami za pridobivanje energije prihodnosti. Ste pripravljeni na največji sejemski dogodek v Sloveniji, kjer bodo na ogled najnovejše tehnologije, izdelki in storitve? Celjski sejem MOS 2023 se bliža in obljublja navdušujoče predstavitve, med njimi pa bo tudi izstopajoče podjetje, ki vam bo prineslo učinkovite rešitve za pridobivanje geotermalne energije, ki je definitivno energija prihodnosti. To je podjetje Vrtine Palir….

Foto: facebook.com/vrtine.palir

Podjetje Vrtine Palir se ponaša z več kot 25 leti izkušenj na področju geotermalne energije. Vsakega projekta se lotijo strokovno in individualno, zaradi česar ne preseneča, da so eden izmed vodilnih ponudnikov v Sloveniji in širše, ko gre za vrtine za različne namene, od oskrbe z vodo, geotermalnih vrtin, do vzdrževanja obstoječih vrtin. S svojim strokovnim znanjem, izkušnjami in zavezanostjo kakovosti so postali nepogrešljiv partner za posameznike, podjetja in javne ustanove.

Podjetje se primarno ukvarja s vrtanjem in iskanjem vode, torej izdelava vodnih vrtin za potrebe tehnične vode, torej zalivanja, namakanja. Res velik poudarek pa se v zadnjem času daje predvsem področju geotermije oz. vgrajevanju geosond turbokolektor priznanega švedskega proizvajalca MuoviTech. Podjetje Vrtine Palir d.o.o. je tako danes eden vodilnih izdelovalcev vrtin za potrebe ogrevanja, ki s najsodobnejšo opremo in strokovnim znanjem zagotavlja hitro, učinkovito ter kvalitetno izvedbo od začetka do konca.

Kot smo že poudarili, je geotermija zagotovo energija prihodnosti, zato bo letošnji Celjski sejem MOS 2023, Vrtine Palir še posebej pomemben, saj se bodo v sodelovanju s podjetjem Kronoterm d.o.o., predstavili s povsem novo geotermalno toplotno črpalko ETERA, ki je zasnovana z namenom zagotavljanja trajnostnega, udobnega in zanesljivega ogrevanja ter hlajenja objektov. Zasnovana je za dolgo življenjsko dobo, enostavno nadgradnjo in vzdrževanje. Ogrevalni geotermalni sistem s toplotno črpalko ETERA je prava izbira za tiste, ki si želijo trajnostnih rešitev, visoke učinkovitosti, zanesljivosti in udobja v svojem objektu. Ne glede na to, ali gre za zasebno stanovanjsko hišo, večjo stavbo ali kakršen koli drug objekt, je ETERA rešitev, ki bo izpolnila pričakovanja in bo zaradi svoje dolgoročnosti grela tudi naslednje generacije. Prav tako vam nudijo vso tehnično pomoč in svetovanje pri črpanju sredstev iz Ekosklada. Možno je pridobiti do 4.000€ nepovratnih finančnih sredstev za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stavb. Vse skupaj, ves proces kako od vrtine do popolnoma brezskrbnega ogrevanja, si lahko pobližje ogledate in spoznate na razstavnem prostoru Celjski sejem MOS 2023, Vrtine Palir, v hali L od 13. 9. 2023 do 17. 9. 2023.

Foto: osebni arhiv

Letošnji Celjski sejem MOS 2023, Vrtine Palir, vam bo predstavil široko paleto njihovih storitev in inovativnih rešitev za vodno oskrbo. Med glavnimi poudarki bodo njihove vrhunske rešitve za oskrbo z geotermalno energijo. To je odličen način za ogrevanje in hlajenje vašega doma ali poslovnega prostora s pomočjo energije, ki jo pridobivamo iz zemeljskega telesa. Njihove vrtine so zasnovane tako, da zagotavljajo trajno in zanesljivo oskrbo z vodo za domove, kmetije in industrijske objekte.

Foto: facebook.com/vrtine.palir

Celjski sejem MOS 2023, Vrtine Palir, obeta obilo priložnosti za vse, ki jih zanimajo geotermalne rešitve. Vrtine Palir bodo zagotovo eden od vrhuncev tega dogodka, pripravljeni, da vam predstavijo svoje izdelke, storitve in izjemno znanje. Ne zamudite te priložnosti, da spoznate najnovejše trende v vodnem sektorju in se posvetujete s strokovnjaki na tem področju. Z obiskom njihove stojnice boste korak bliže k boljšim in učinkovitejšim vodnim rešitvam za vaše potrebe. Vidimo se na sejmu Celjskem sejmu MOS 2023.

Naročnik oglasa je podjetje Vrtine Palir d.o.o.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.