Naslovnica Oglaševanje Azijska hrana trgovina vam prinese del eksotike v vaš dom

Azijska hrana trgovina vam prinese del eksotike v vaš dom

Avtor: Spletno Uredništvo

Kuhanje je ena najstarejših človekovih dejavnosti. Ko se je človek razvijal kot lovec in nabiralec, je bilo kuhanje zelo preprosto – nekaj ubil, vrgel na ogenj skupaj z zelenjavo in sadjem, ki so ga tisti dan našli, in jedel. Začimbe in oprema za kuhanje so bili takrat precej preprosti, zato povprečna prehrana takrat verjetno ni bila zelo raznolika. Od teh zgodnjih začetkov je kuhanje postalo skorajda umetnost, vendar še vedno ostaja temeljni del našega vsakdanjega življenja.

Foto: facebook.com/thaiasia.si

Čeprav imajo številne azijske kulture skupno tradicijo zbiranja družine ali klana za druženje ali praznovanje ob obilnem obroku, so različne azijske kulture zaradi medsebojnega vplivanja zgodovine, okolja in kulture razvile svojo lastno etnično kuhinjo.

Ena izmed kultur prehranjevanja v Aziji je jugovzhodni slog, ki vključuje Tajsko, Laos, Kambodžo, Vietnam, Indonezijo, Malezijo, Singapur in Brunej. Tradicionalni poudarek v tej regiji je na aromatičnih in rahlo pripravljenih živilih, pri čemer se uporablja občutljivo ravnovesje hitrega cvrtja, kuhanja v sopari in/ali vrenja, ki se dopolnjuje s posameznimi začimbami in dodatki, vključno s sokovi citrusov in zelišči, kot so bazilika, koriander in meta. Medtem ko severovzhodne kuhinje poudarjajo uporabo sojine omake v skoraj vseh jedeh, jo številne kulture na jugovzhodu nadomeščajo z ribjo omako ter galangalom, limonsko travo in tamarindom za dodaten okus.

Azijska hrana trgovina vam ponuja vse kar želite, da si pripravite odlične in okusne azijske jedi in z njimi presenetite tudi vaše prijatelje, družino ali sodelavce. Thai Asia Shop je prva trgovina v Sloveniji, ki je specializirana za prodajo sveže tajske zelenjave, originalnih tajskih omak, klasičnih tajskih rezancev, različnih vrst riža jugovzhodne Azije, značilnih tajskih jedi in pa tudi nekaterih na Tajskem najbolj priljubljenih pijač. Azijska hrana trgovina ima posebno in pestro prodajno ponudbo, nenehno se širi, oziroma dopolnjuje.

Azijska hrana trgovina je sodobno podjetje, ki rado prisluhne potrebam vseh strank in vse želje kar se da hitro izpolnijo. Zato so omogočili tudi naročanje pisane palete naših izdelkov preko spleta. Vsako naročilo se lahko odda preko e-pošte in prek FB klepetalnika.

Foto: facebook.com/thaiasia.si

Na pestrih in barvnih policah Thai Asia Shopa vas čakajo originalne tajske omake in paste za priprave okusnih jedi kot so sojina omaka, ostrigina omaka, sladka omaka, sukijaki omaka, pad thai pasta, pasta kozic, ribja omaka, čili pasta in mnoge druge.

Sveže, eksotično sadje, za katerega si ne predstavljamo, da ga lahko sploh dobimo tukaj je na voljo pri nas. Azijska hrana trgovina se ponaša z dostavo sveže zelenjave in sadja, direktno iz Tajske, tako lahko na policah najdete papajo, mango, čili, baziliko, koriander, poper, dolgi fižol, kalčke, jajčevce, limonino travo, durian in raznovrstne gobe.

Seveda pa kot se za azijsko trgovino spodobi, ponujajo tudi vrsto originalnih tajskih rižev začenši z jasminovim, lepljivim in rdečim rižom. Enako velja za testenine, od riževih, pšeničnih, fižolovih in instant rezancev.

Brez skrbi, ponudbe pa še ni konec, iz različnih kotičkov Azije so v ponudbi tudi bambusovi koščki, malajska kosmulja, cassijini cvetovi, redkev, mango, kokos, palmin sladkor, česen, kimchi in tofu.

Ob takšni okusni hrani pa je edino pravilno, da se okrepčate še s pijačo. V ponudbi najdete singha pivo, chang pivo, ingverjev in kokosov sok, kokosov sirup ali mleko, sok aloe vere, pa tudi riževo žganje Choya Sake in riževo vino Hua Tiao.

Foto: facebook.com/thaiasia.si

Vse tajske dobrote na enem mestu najdete v trgovini Thai Asia Shop.

Naročnik oglasa je trgovina Thai Asia Shop

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.