Naslovnica Trendi Zvezdana bo gostila najbogatejšo Slovenko

Zvezdana bo gostila najbogatejšo Slovenko

Avtor: Spletno Uredništvo
V soboto aprila 2021 bo gostja oddaje Zvezdana uradno najbogatejša Slovenka Iza Sia Login. Nedvomno zelo zanimiv pogovor z nekom, ki je v življenju zares našel pot do globalnega uspeha in astronomskega zaslužka bo na sporedu ob 21.45 na TV SLO 2.
Rdečelasa Iza Sia Login in voditeljica Zvezdana Mlakar (foto: Adrian Pregelj/RTV SLO)

Zvezdana Mlakar je sicer gledališka in filmska igralka, trenutno pa je tudi voditeljica posebnih večernih pogovorov na TV Slovenija. Gre namreč za serijo oddaj z naslovom ‘Zvezdana’, v katerih se voditeljica pogovarja z znanimi ali pa pomembnimi osebnostmi, ki se drugače ne pojavljajo prav veliko v javnosti (in najbrž še manj na televizijskih ekranih). Zadnja aprilska sobota bo Zvezdana v svoji oddaji gostila uradno najbogatejšo Slovenko Izo Sio Login.

»Tokrat bo Iza Sia Login posebej za oddajo Zvezdana in Televizijo Slovenija brez zadržkov spregovorila o njuni uspešni poslovni poti in ustanovitvi podjetja Outfit7, v okviru katerega sta ustvarila zabavno aplikacijo Govoreči Tom, in po sedmih letih podjetje, ki je bilo takrat v največji fazi rasti, prodala za neverjetno milijardo dolarjev. Sta prva mož in žena na svetu, ki jima je uspelo kaj takšnega,« razkriva napovednik oddaje, ki bo na TV SLO 2 na sporedu v soboto ob 21.45.

Poleg tega bo Iza v pogovoru pojasnila še marsikaj – na primer, da je potrebno poslovno zgodbo zakoncev Login razumeti bolj s srcem kot z umom, da je bilo podjetje ustanovljeno z višjim poslanstvom, pa tudi o duhovni plati svojega življenja in o metodi zavestnega kreiranja. Sicer danes zakonca Login s svojim denarjem podpirata okoljevarstvene projekte, predvsem na področju zdrave in trajnostno naravnane prehrane.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.