Naslovnica Trendi Zvezdana bo gostila najbogatejšo Slovenko

Zvezdana bo gostila najbogatejšo Slovenko

Avtor: Spletno Uredništvo
V soboto aprila 2021 bo gostja oddaje Zvezdana uradno najbogatejša Slovenka Iza Sia Login. Nedvomno zelo zanimiv pogovor z nekom, ki je v življenju zares našel pot do globalnega uspeha in astronomskega zaslužka bo na sporedu ob 21.45 na TV SLO 2.
Zvezdana bo gostila najbogatejšo Slovenko

Rdečelasa Iza Sia Login in voditeljica Zvezdana Mlakar (foto: Adrian Pregelj/RTV SLO)

Zvezdana Mlakar je sicer gledališka in filmska igralka, trenutno pa je tudi voditeljica posebnih večernih pogovorov na TV Slovenija. Gre namreč za serijo oddaj z naslovom ‘Zvezdana’, v katerih se voditeljica pogovarja z znanimi ali pa pomembnimi osebnostmi, ki se drugače ne pojavljajo prav veliko v javnosti (in najbrž še manj na televizijskih ekranih). Zadnja aprilska sobota bo Zvezdana v svoji oddaji gostila uradno najbogatejšo Slovenko Izo Sio Login.

»Tokrat bo Iza Sia Login posebej za oddajo Zvezdana in Televizijo Slovenija brez zadržkov spregovorila o njuni uspešni poslovni poti in ustanovitvi podjetja Outfit7, v okviru katerega sta ustvarila zabavno aplikacijo Govoreči Tom, in po sedmih letih podjetje, ki je bilo takrat v največji fazi rasti, prodala za neverjetno milijardo dolarjev. Sta prva mož in žena na svetu, ki jima je uspelo kaj takšnega,« razkriva napovednik oddaje, ki bo na TV SLO 2 na sporedu v soboto ob 21.45.

Poleg tega bo Iza v pogovoru pojasnila še marsikaj – na primer, da je potrebno poslovno zgodbo zakoncev Login razumeti bolj s srcem kot z umom, da je bilo podjetje ustanovljeno z višjim poslanstvom, pa tudi o duhovni plati svojega življenja in o metodi zavestnega kreiranja. Sicer danes zakonca Login s svojim denarjem podpirata okoljevarstvene projekte, predvsem na področju zdrave in trajnostno naravnane prehrane.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.