Naslovnica Slovenija Zbiralna akcija za Milana proti uspešnemu zaključku

Zbiralna akcija za Milana proti uspešnemu zaključku

Avtor: Spletno Uredništvo
Enoletni fantek Milan je bil rojen slovensko –poljskim staršem s težko deformacijo desne roke in leve noge. Da bi mu pomagali, moral bo namreč na več operacij v tujino, je potrebnih 100.000 evrov. Zaenkrat po zaslugi radodarnosti Slovencev in Poljakov z zbiranjem kaže dobro, konec septembra bodo najbrž lahko že točno določili datum prve operacije.
Mali Milan v naročju mame (foto: FB Milanovo upanje)

Mali Milan, ki je letos praznoval svoj prvi rojstni dan, je bil rojen slovensko –poljskim staršem, a s težko deformacijo desne roke in leve noge. Da bi mu pomagali zmanjšati, če že ne kar v celoti odpraviti te resne zdravstvene težave, bo potrebnih več operacij v tujini. Zato je pred časom stekla dobrodelna zbiralna akcija, starši namreč za kirurške posege potrebujejo okroglih 100.000 evrov.

Zaenkrat po zaslugi radodarnosti Slovencev in Poljakov z zbiranjem kaže dobro, konec septembra bodo tako najbrž lahko že določili točen datum prve operacije na roki, ki je načrtovana za začetek prihodnjega leta. Že do 6. avgusta so z SMS-i in ostalimi slovenskimi donacijami uspeli zbrati 39.000 evrov, s sredstvi zbranimi na Poljskem pa so že v celoti plačali račun za prvo operacijo rokice.

Pred tremi tedni je torej do Milanovega končnega cilja manjkalo še slabih 18.000 evrov, medtem pa se zbiralna akcija nadaljuje. »Do dveh operacij mi lahko pomagate če pošljete  SMS sporočilo s ključno besedo MILAN5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za operaciji.

Prispevate lahko tudi preko bančnega nakazila: SI56 6100 0000 7878 978 (Dobrodelno Društvo Slatna Stopimo Skup, Cerovec pod Bočem 20B,3250 Rogaška Slatina), Delavska hranilnica D.D. Ljubljana; namen: MILAN; koda: CHAR,« sporočajo s spletne strani milanovo-upanje.si in s FB profila enakega imena.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.