Naslovnica Trendi Jure Godler se žal vrača brez mariachi banda

Jure Godler se žal vrača brez mariachi banda

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta konec tedna, natančneje v petek, 3. septembra, se na Planet TV z novo sezono vrača oddaja ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. Ta prepoznavna satirično začinjena oddaja je na programu Planetu TV že 6 let, nova sezona pa prinaša tudi nekaj sprememb.
V petek starta nova sezona ene najbolj priljubljenih satiričnih oddaj pri nas (foto: PR Planet TV)

Jure Godler, njegovi sodelavci na Planet TV, gledalci in najbrž tudi marsikateri slovenski politiki so že pripravljeni na novo sezono oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. Ta prepoznavna satirična oddaja se na Planet TV vrača v petek, 3. septembra v večernih urah.  Oddaja je sicer na istem kanalu na sporedu že šest 6 let, v novi sezoni pa bosta za novosti poskrbela tudi nova so-pisca tekstov Rok Bohinc in Beno Stare.

“V oddaji bo seveda ogromno novosti, od raziskovalnih intervjujev, skritih kamer v državnem zboru, plesalk, obeta se nam tudi odličen mariachi band. Seveda se šalim. Vse bo po starem, morda pa bomo celo bolj duhoviti kot doslej. Velikokrat težko zadržim smeh med samim snemanjem, čeprav so za menoj vaja in pisarniški posveti. Snemanje oddaje je čisto pravi ‘live-to-tape’ – obiskovalci v studiu vidijo točno tisto, kar vidijo gledalci doma,« pravi Godler.

S Planet TV so še pojasnili, da prav zato snemanje običajno traja natanko 30 minut, vendar pa je pandemija koronavirusa v zadnjih dveh sezonah preprečila, da bi bili zunanji gledalci v studiu prisotni tudi med snemanjem. Godler pa se je obregnil še ob svoj glavni vir satire – slovensko politiko in sicer je hudomušno povedal, da ga ob vsem aktualnem družbeno-političnem dogajanju v Sloveniji res ne skrbi, da bi mu kdaj zmanjkalo materiala za oddajo.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.