Naslovnica Trendi Zamaskiranci kmalu prihajajo na Planet TV

Zamaskiranci kmalu prihajajo na Planet TV

Avtor: Spletno Uredništvo

Planet TV je za pomlad napovedal nov televizijski šov v maskah. Imenovali so ga ‘Kdo si ti? Zvezde pod masko’. Vodil ga bo Klemen Slakonja, v šovu pa bosta dve ekipi slovenskih zvezdnikov med seboj tekmovali, katera bo uganila več imen zamaskiranih udeležencev oddaje.

Zamaskiranci kmalu prihajajo na Planet TVVoditelj, imitator in pevec Klemen Slakonja bo prvo ime nove oddaje (foto: PR Planet TV)

 

Odkar je Planet TV prešel v madžarske roke, na program prihajajo tudi oddaje, ki so bile že preizkušene na madžarskem televizijskem trgu. Tako bo naslednja novost na Planet TV izvirna glasbena zabava, ki je v produkciji TV2 navdušila občinstvo na Madžarskem, kmalu pa se obeta tudi v slovenski verziji. Šov se imenuje ‘Kdo si ti? Zvezde pod masko’, vodil pa ga bo znani imitator in pevec Klemen Slakonja.

V novem šovu se bosta dve ekipi slovenskih zvezdnikov pomerili med seboj, katera bo uganila več imen zamaskiranih gostov oddaje. Datum začetka predvajanja še ni znan, a naj bi se to zgodilo kmalu pomladi. »Kdo se skriva pod masko, bosta skupaj z gledalci ugibali dve nič manj zvezdniški ekipi, ki ju sestavljajo Saša Lendero, Miha Hercog, Milan Gačanovič, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof in Zvezdana Mlakar.

Zvezdniška ekipa, ki bo pravilno uganila največ zamaskiranih nastopajočih, bo osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri,« razkriva napovednik šova. Sicer bodo udeleženci oddaje pod maskami nastopali tudi v glasbenih točkah, kar bo še posebej zanimivo. Vsaka maškara bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku, poleg tega pa bo morala razkriti tudi eno svojih značilnosti, po kateri so znane širši slovenski javnosti.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.