Naslovnica Oglaševanje Zagotovite si prijetno ozračje

Zagotovite si prijetno ozračje

Avtor: Spletno Uredništvo

Sanjarite o prijetnem občutku, ko se po napornem in vročem dnevu vrnete v ohlajen dom? Si predstavljate prijetno toplo dnevno sobo, v katero se vrnete po opravljenih obveznostih sredi hladnega in deževnega dne? Ni vam treba več fantazirati, raje med široko ponudbo klimatskih naprav poiščite tisto, ki ustreza vašim potrebam. Klimatske naprave so praktično sestavni del skoraj vsakega doma širom celotne Slovenije, predvsem zaradi njihove praktičnosti in vsestranskosti.

Foto: https://pixabay.com/illustrations/air-conditioner-ac-cool-cooling-4204637/

Klimatsko napravo namreč lahko uporabimo tako za hlajenje prostorov, kot tudi za ogrevanje prostorov, kar je pravzaprav ena najbolj cenovno ugodnih rešitev za zagotavljanje toplote vašemu domu. Res pa je, da lahko pri hlajenju, pri enaki moči klimatske naprave, ohlajamo večji prostor kot pri ogrevanju prostora, in sicer zato, ker želeni prostor ohlajamo le za maksimalno pet stopinj Celzija nižje glede na zunanjo okolico (več kot toliko namreč niti ni priporočljivo zaradi zdravja). Pri ogrevanju pa mora klima ustvariti višjo temperaturno razliko med ogrevanim prostorom in zunanjo okolico, npr: zunaj je -10 stopinj Celzija, znotraj pa želimo 20 stopinj Celzija, kar je dejansko 30 stopinj Celzija razlike, poleg tega pa se z nižanjem zunanje temperature znižuje tudi moč klimatske naprave. Ravno zato je glede na površine prostorov, ki bi jih želeli klimatizirat, moč klimatske naprave eden izmed poglavitnih dejavnikov pri izbiri klimatske naprave.

Poleg moči klimatske naprave pa zainteresirane zanimajo tudi številne druge lastnosti, med drugim intenzivnost razvlaževanja zraka, izkoristek vložene električne energije, glasnost klimatske naprave ter najnižja zunanja temperatura, pri kateri klima še hladi ali greje.

Široko ponudbo klimatskih naprav vrhunskih znamk ter izjemno storitev montaže klima naprav, kot tudi vzdrževanje vaše klima naprave vam nudijo v podjetju KLIMANIK, VZDRŽEVANJE OBJEKTOV GREGOR JAKLIN S.P. iz Kranja.

Poglavitne prednosti podjetja KLIMANIK so večletne izkušnje in strokovnost med drugim tudi na področju klimatizacije ter hitra odzivnost in prilagodljivost njihove ekipe. Podjetje KLIMANIK uporablja izključno kvalitetne materiale pri montaži klima naprav, kar je le še eden izmed mnogih razlogov, zakaj je KLIMANIK najboljša odločitev, ko je govora o montaži klima naprav.

Foto: https://pixabay.com/photos/air-conditioner-air-conditioning-unit-6605973/

Poletja so vse bolj vroča in vlažna, zaradi česar nam klima res izjemno olajša življenje s tem, ko ohladi naš bivalni prostor in pravzaprav omogoča, da se »lažje zadiha«. Tudi pozimi, ko nas dlje časa ni doma, lahko prostor le v nekaj trenutkih ustrezno segrejemo in se izognemo neprijetnim občutkom, ki jih povzroči mraz. Tudi v prihajajočih prehodnih mesecih, nas lahko presenetijo kar precej hladni dnevi, taki, ki bi jih sicer pričakovali pozimi, vendar jim lahko uspešno stopimo naproti, če za nekaj časa prižgemo klimo in tako ustvarimo optimalno temperaturo v prostoru.

Poleg same izbire klimatske naprave je zelo pomembno, kje bosta notranja in zunanja enota postavljeni. Pravilna namestitev ni pomembna le zaradi estetike, ampak tudi zato, ker lahko vpliva na porabo energije, pravilno hlajenje in ogrevanje ter zdravje vas in vaše družine. Če niste prepričani, kam in kako bi vašo klimatsko napravo namestili, nikar ne skrbite. V podjetju KLIMANIK vam bodo kar najbolje svetovali ter predlagali najboljšo lego notranje in zunanje enote, kar nenazadnje rezultira v boljšem delovanju in pretoku zraka. Lokacija notranje enote klimatske naprave naj bi praviloma pokrivala čim večji del stanovanja, ne da bi klima pihala direktno na vas. Običajno so to dnevne sobe ali večji hodniki, kjer bo zrak iz klimatske naprave najbolj enakomerno razporejen po ostalih prostorih.

Foto: https://pixabay.com/photos/condenser-unit-6605975/

Dovolite, da vam klimatska naprava ustvari prijetno topel ali prijetno hladen dom. Kontaktirajte podjetje KLIMANIK, strokovnjake na področju klimatskih naprav, ter izberite svojo novo klimatsko napravo. V podjetju KLIMANIK bodo poskrbeli za hitro in profesionalno montažo vaše klimatske naprave.

Naročnik oglasa je KLIMANIK, Gregor Jaklin s.p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.