Naslovnica Magazin Zadnje novosti južnokorejskega giganta

Zadnje novosti južnokorejskega giganta

Avtor: Spletno Uredništvo
Z družbe Samsung Electronics so v zadnjem času prišle tri novice. Prva govori o novem načinu iskanja založenih stvari, druga o novostih pri tabličnih računalnikih in tretja o štirih prestižnih nagradah, ki jih je pravkar prejela južnokorejska družba.

Med nagrajenimi je bil tudi 215,9-centimetrski QN900A Neo QLED televizor (foto: IPPR)

Podjetje Samsung Electronics je v minulih dneh predstavilo nov ‘Galaxy Smart Tag’ označevalnik, ki se uporablja skupaj s ‘Smart Things Find’ aplikacijo. Ta novost bo uporabnikom pomagala hitreje in precej lažje najti združljive Galaxy naprave – tudi kadar so te brez povezave. Kdorkoli je kdaj doma ali še bolje v naravi iskal izgubljeni telefon, ki se mu je medtem izpraznila baterija, bo nedvomno hvaležen za to novost.

Poleg tega pa je Galaxy Smart Tag označevalnik zmogljivosti iskanja razširil tudi na iskanje drugih predmetov, npr. ključev. Naslednja novost pri Samsungu je nov odtenek Galaxy Tab S7 in Tab S7+ tabličnih računalnikov, poleg tega pa z novo različico One UI 3 uporabniškega vmesnika in 120 Hz frekvenco osveževanja, Galaxy Tab S7 in S7+ prinašata številne prednosti, s katerimi bo uporabnik še bolje povezan s celotnim Galaxy ekosistemom.

Poleg teh novosti pa so bile mnoge druge Samsungove novosti tudi nagrajene. Na sejmu potrošniške elektronike CES 2021 je namreč posebne nagrade prejelo kar 44 najnovejših naprav in rešitev družbe Samsung, štiri med njimi pa so prejele nagrado ‘Best of Innovation’, vključno z novim 279,4-centimetrskim zaslonom MicroLED televizorja in z 215,9-centimetrskimzaslonom Neo QLED televizorja.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.