Naslovnica Trendi Gostilna Pri Črnem Petru spet odpira vrata

Gostilna Pri Črnem Petru spet odpira vrata

Avtor: Spletno Uredništvo
Konec tedna se na Planet TV s četrto sezono vrača zabavna oddaja ‘Pri Črnem Petru’. Obeta se kar nekaj novosti. Tako je gostilna dobila novega lastnika, studio pa obsežno prenovo, da bi lahko vsi delali v skladu z aktualnimi proti-koronskimi predpisi.

Četrta sezona obeta nekaj opaznih novosti (foto: PR Planet TV)

Priljubljena zabavno-glasbena oddaja ‘Pri Črnem Petru’ se na Planet TV vrača v soboto (27. februarja) ob 19.45. Četrta sezona prinaša nekaj pomembnih novosti, tako glede novih obrazov, vsebine in tudi glede lokacije. Povsem so namreč prenovili so snemalni studio in ga spremenili v mestni trg, da bi tako dobili novo prizorišče za glasbene nastope. Prav tako bodo letos snemali po bolj dodelanih scenarijih, tako da bo oddaja malce bolj podobna igrani seriji.

V novi sezoni se bo Jasna Kuljaj prelevila v neposredno in dobrovoljno Veroniko, natakarico, ki si želi postati TV-voditeljica. Poleg nje bodo nastopali zmedena natakarica Sofija (Alja Prgin), gasilec Sašo (Sašo Dobnik), novinar Regon (Sašo Đukić), poštar Peška (Boštjan Meglič) in športni navdušenec Franci (Matjaž Javšnik), medtem ko bosta nova lastnika gostilne Martin (Renato Jenček) in njegova žena Fani (Maja Blagovič).

»V prvi oddaji bodo nastopili Gadi ter ansambla Biseri in Topliška pomlad, z zimzelenimi melodijami pa bomo uživali z legendarno skupino Gu-gu. V studio prihaja tudi Sanja Grohar, ki nas je pred kratkim navdušila v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Tokrat bo nastopila s svojo pesmijo, z njo pa bomo tudi pokramljali,« razkriva napovednik uvodne oddaje nove sezone.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.