Naslovnica Trendi Zadnja novost se imenuje Jutro na Planetu

Zadnja novost se imenuje Jutro na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri se na Planet TV pričanja prva sezona vzdržljivostnega tekmovanja, ki je hkrati resničnostni šov, poimenovali pa so ga Exatlon. Kmalu pa se na istem programu obeta še večja novost – oddaja Jutro na Planetu. Nov ‘planetarni’ jutranji program bosta vodila Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa.
Oddaja ‘Jutro na Planetu’ bo konkurenčna dopoldanski oddaji TV Slovenija ‘Dobro jutro’ (foto: PR Planet TV)

V ponedeljek, 20. septembra, bo na programu Planet TV startala nova oddaja ‘Jutro na Planetu‘. Za vsakodnevno jutranje prebujanje bosta skrbela voditelja Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa. Oddaja bo poskušala zajeti čim širši krog gledalcev in gledalk, zato bo ponudila številne različne tematike, atraktivne goste, uporabne nasvete in tudi vklope v živo. Poleg tega pa se bodo kamere odpravile tudi po Sloveniji, da bi predstavile lokalne zgodbe.

»Oddajo Jutro na Planetu bo vsak dan zaznamovala nova tema dneva z gosti, stalnica pa bodo novice dneva, jutranja telovadba, vklopi s terena ter različne poučne vsebine z zanimivimi dejstvi. Ekipa Jutra na Planetu bo spregovorila o širokem naboru aktualnih tem, zdravstvu, vzgoji otrok, hortikulturi, estradi in še marsičem, obiskali pa bomo tudi zanimive kraje, spoznali lokalne zgodbe in ljudem dali glas,« obljubljajo na Planet TV.

V novi oddaji ‘Jutro na Planetu’ se obeta se tudi veliko uporabnih vsebin za starše in celo novic iz živalskega sveta. Sicer bosta urednika oddaje bosta Mathias Štefančič in Manja Stević (doslej bolj znana pod dekliški priimkom Plešnar). Oddaja se bo pričenjala ob malce neobičajnem terminu in sicer ob 7.25 (najbrž bo na sporedu od ponedeljka do petka, čeprav tega podatka s Planet TV tokrat niso oznanili).

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.