Naslovnica Trendi Za Esmeraldo prihaja mehiška serija Ko boš moja, sledi še indijska Zapuščena

Za Esmeraldo prihaja mehiška serija Ko boš moja, sledi še indijska Zapuščena

Avtor: Spletno Uredništvo

Danes se na Planet TV končuje serija Esmeralda, jutri pa se že začenja še ena znana mehiška telenovela – ‘Ko boš moja’. Poleg tega pa se obeta še ena novost in sicer kmalu na ekrane prihaja še najbolj uspešna indijska nadaljevanka ‘Zapuščena’.

 Novosti sta mehiška serija Ko boš moja in indijska serija ZapuščenaSerija ‘Zapuščena’ bo izpostavila družinske in širše težave indijske družbe (foto: PR Planet TV).

 

Danes se na Planet TV izteka nekoč izjemno priljubljena mehiška telenovela ‘Esmeralda’. Po srečnem koncu za (s)lepo Esmeraldo in njenega Joseja Armanda bodo ljubiteljice in ljubitelji melodramatičnih serij sedaj spremljali življenjske tegobe Palome in Diega. Jutri bo namreč ob 17.00 startala sezona mehiške telenovele ‘Ko boš moja (Cuando seas mia). Serija bo nato na sporedu od ponedeljka do petka, vedno ob 17. uri.

»Nadaljevanka govori o Palomi, ki dela kot obiralka na plantaži kave v Veracruzu, ki je v lasti družine Sanchez-Serrano. Po smrti glave družine, dona Lorenza, Paloma na pogrebu spozna enega od njegovih vnukov, Diega. Par se zaljubi na prvi pogled. Oporoka dona Lorenza določa, da bo celotno premoženje podedoval prvorojeni otrok enega od njegovih vnukov, kar povzroči razkol v družini.

Diego se po noči s Palomo vrne v London, da bi zaključil študij, Paloma pa medtem odkrije, da je noseča, in se odpravi za njim. Da bi si plačala potovanje, postane model za fotografa, ki pa je v resnici trgovec z belim blagom …,« razkriva napovednik serije s Planet TV. V petek, 25. septembra, pa na Planet prihaja še ena novost, najbolj uspešna indijska nadaljevanka ‘Zapuščena’ (Uttaran).

Serija naj bi izpostavljala predvsem sodobne težave indijske družbe, kjer na bi bila oba spola enakopravna, a v vsakdanjem življenju ni tako. Ženske so velikokrat slabše izobražene, nimajo lastnine, zaposlitve ima veliko manj žensk kot pa moških, moški pa tudi dedujejo vso premoženje. Napovednik Planet TV pa razkriva, da tudi v tej seriji največje težave ženskam povzročajo ženske in sicer kar tiste iz iste družine. 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.