Naslovnica Trendi Vse štiri sezone Morilcev mojega očeta na Voyu

Vse štiri sezone Morilcev mojega očeta na Voyu

Avtor: Spletno Uredništvo

Z največje slovenske televizijske videoteke VOYO so sporočili, da so odkupili in med svoje vsebine dodali srbsko kriminalno serijo ‘Morilci mojega očeta’ (‘Ubice mog oca’).

 Vse štiri sezone Morilcev mojega očeta na VoyuPrizor iz nove kriminalne serije na Voyu (foto: PR Pro Plus)

 

Na programu, spletnem arhivu, oziroma naročniškemu videu na zahtevo medijske družbe Pro Plus, ki se imenuje VOYO, je po novem na voljo srbska kriminalna serija ‘Morilci mojega očeta’ (‘Ubice mog oca’). Gre za tematiko, ki je Srbom dobro znana že iz 90-let prejšnjega stoletja, ko je med razpadom Jugoslavije in vojnami po Balkanu v Beogradu dejansko zavladal kriminal. Sicer pa se serija pričenja v letu 2011.

»33-letnemu beograjskemu policistu Aleksandru Jakovljeviću je, kljub problematičnemu obnašanju, dodeljen zapleten in pomemben primer. Raziskati mora umor edine hčerke, prominentnega poslovneža, čigar podjetje gradi največji komercialni trgovsko-stanovanjski kompleks v regiji. Preiskava se ob začetku osredotoči na finančne aspekte primera, pri čemer Aleksander ne izključuje, da ima prav ta primer še ostale razsežnosti.

Temeljito razišče vsako podrobnost življenja žrtve, pri čemer se ne zaveda nevarnosti, v katero se spušča. Nekdo skuša umor prikriti,« razkriva napovednik. Ker je bil poleg tega Aleksandrov oče – policijski inšpektor pred leti umorjen, krivca pa niso nikoli našli, se Aleksander nenadoma zave, da bi bila lahko oba umora povezana. Sicer v seriji nastopata Marko Janketić (inšpektor Mirko Pavlović) in njegov resnični oče Mihailo ‘Misa’ Janketić (Pecaros).

Poleg njiju v seriji igrajo še Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković, Katarina Radivojević, Nebojša Glogovac, Elizabeta Đorevska, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Jelisaveta Orašanin, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Aleksandar Đurica, gost prve epizode pa je znani pevec Halid Bešlić. Pomembna informacija je še ta, da si bo moč ogledati vse štiri sezone ‘Morilcev mojega očeta’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.