Naslovnica Trendi Vrhunski filmi pospešeno v televizijske videoteke

Vrhunski filmi pospešeno v televizijske videoteke

Avtor: Spletno Uredništvo

Filmski distributerji se zaradi izrednih razmer posvečajo alternativnim oblikam ponudbe svojih produktov. V prvi vrsti gre za televizijske spletne videoteke, kamor sedaj številne filmske novosti prihajajo precej hitreje.

 Vrhunski filmi pospešeno v televizijske videoteke

Film ‘One so bombe’ je posnet po resničnem spolnem škandalu na FOX TV (foto: PR Cinestar Channels) 

 

Če so fizične videoteke že stvar preteklosti, pa so digitalni televizijski video-arhivi stalnica sedanjosti, saj lahko uporabnik kar z domačega kavča dostopa do filmskih uspešnic. Distributersko podjetje BLITZ Film & Video Distribution se je v koraku s trenutnimi izrednimi zdravstvenimi razmerami, ki so pozvročile zaprtje kinodvoran, odločilo, da pospeši uvajanje novosti v digitalne videoteke. Novosti so se začele nizati že včeraj. 

Prva je multi-nagrajena vojna drama ‘1917’, ki je prejela Oskarja za kamero, vizualne učinke in zvok, Zlati globus za najboljšo dramo in režijo, Baftoe za režijo, postala britanski film leta, itd. V tem filmu je režiser Sam Mendes nazorno prikazal klavnico, imenovano prva svetovna vojna. Z Oskarjem je bil nagrajen tudi film ‘One so bombe’ (Bombshell), v katerem igrajo Charlize Theron, Nicole Kidman ter Margot Robbie. Zgodba je nastala po resničnem spolnem škandalu, ki je do temeljev pretresel slavni Fox News.

Z izjemno igralsko zasedbo se ponaša tudi film ‘Nož v hrbet’ (Knives Out). V zelo zabavni napeti družinski kriminalki namreč blestijo Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, in Toni Collette in Christopher Plummer. Zlato palmo pa je režiserju Terrencu Malicku prinesel film ‘Skrito življenje’ (A Hidden Life), ki govori o neopevanem junaku druge svetovne vojne. Avstrijec Franz Jägerstätter se namreč upre nacistom ter zato spravi sebe in svoje najbližje v smrtno nevarnost.

Novost je tudi romantična komedija ‘Moje skrivnosti’ (Can You Keep a Secret?), v katerem dekle zaupa svoje skrivnosti neznancu, ki ga ne bo nikoli več videla. No, vsaj tako je mislila, dokler ga ni spet zagledala v novi službi – kot svojega šefa. Za najmlajše pa je odslej na voljo film ‘Lumpek’ (Troble), ki je animirana pustolovščina o psu, ki ima vse, o čemer sanja vsak pes – dokler se ne znajde na ulici. Vse te uspešnice in druge novosti so od včeraj na voljo v digitalnih videotekah izbranih kabelskih operaterjev Telemach, Telekom Slovenije in T-2.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.