Naslovnica Trendi Vrača se znana pubertetniška telenovela Rebelde

Vrača se znana pubertetniška telenovela Rebelde

Avtor: Spletno Uredništvo
Po kratkem zatišju so na Planet TV spet napovedali programsko novost. Prihodnji ponedeljek, 16. avgusta, se natanko ob 18.45 vrača ena najbolj priljubljenih mehiških telenovel vseh časov – mladinska nadaljevanka ‘Rebelde’.
Znani obrazi s telenovele Rebelde se vračajo na male ekrane (foto: PR Planet TV)

Mehiška telenovela ‘Rebelde’ je leta 2004 obnorela gledalce in gledalke po vsej zemeljski obli. Zgodba govori o skupini mladostnikov z zasebne srednje šole v Ciudadu de Mexicu, ki bi rada uspela s svojo glasbeno skupino, pri tem pa se seveda dogajajo razne spletke, ljubezenske težave in vse ostalo, kar se dogajaj najstnikom. Tržno zelo uspešno nadaljevanko so tedaj predvajali v več kot 60 državah sveta.

»Najstniki Mía Colucci (Anahí), Diego Bustamante (Christopher von Uckermann), Roberta Pardo (Dulce María), Miguel Arango (Alfonso Herrera), Guadalupe ‘Lupita’ Fernández (Maite Perroni) in Giovanni Mendez (Christian Chávez) obiskujejo prestižno zasebno šolo v mehiški prestolnici, v kateri praviloma svoje mesto najdejo le najstniki iz premožnih družin,« razkriva napovednik Planet TV-ja.

Vendar pa ima šola tudi poseben program za najbolj nadarjene dijake iz revnih družin, kar seveda sinovom elite ne ugaja preveč. Tako se 6 različnih mladostnikov znajde v zapleteni situaciji, a najdejo skupno točko v ljubezni do glasbe. Po nadaljevanki je nastala tudi prava glasbena zasedba Rebelde oziroma RBD, v kateri so prepevali igralci. Skupina je zablestela kot meteor in na hitro napravila boljšo glasbeno kariero kot marsikatera domnevna zvezda.

Izdali so namreč kar devet studijskih albumov in prodali več kot 15 milijonov plošč. S planet TV so še spomnili, da je skupina RBD leta 2008 napolnila Halo Tivoli in da danes velja celo za najuspešnejšo latinskoameriško pop skupino vseh časov. Sicer bo prvi del pubertetniška telenovele Rebelde na Planet TV prvič na sporedu v ponedeljek (16. avgusta), ob 18.45, potem pa bo bo na programu od ponedeljka do petka ob isti uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.