Naslovnica Trendi Vrača se šov Slovenija ima talent

Vrača se šov Slovenija ima talent

Avtor: Spletno Uredništvo
POP TV je pravkar odprl prijave za letošnjo izvedbo šova ‘Slovenija ima talent’. Bodoče zvezdnike bo moč spremljati na TV zaslonih šele jeseni, sicer pa bo to že osma sezona enega najbolj priljubljenih šovov pri nas.
Zmagovalca šova Slovenija ima talent leta 2018 Lenart Prek in Timotej Willewaldt iz dua WildArt (foto: PR Pro Plus)

S POP TV-ja so oznanili, da so pravkar odprli razpis za vse Slovenke in Slovence, ki verjamejo, da so nadpovprečno nadarjeni v najrazličnejših aktivnostih. Napoveduje se namreč nova sezona šova ‘Slovenija ima talent’. Doslej so na POP TV uspešno izpeljali sedem sezon oddaje, katere franšiza je nedvomno tudi med globalno najbolj popularnimi zabavno-nagradnimi šovi.

»Na Slovenija ima talent imam zelo lepe spomine in lahko rečem, da je bila to zame glavna vstopnica v svet profesionalnih cirkuških artistov. Imela sem veliko dela, podjetja so me vabila na nastope,« je ob tej priložnosti povedala zmagovalka šova iz leta 2019 Tjaša Dobravec. Slednji je šov odprl novo mednarodno dimenzijo in danes tako Tjaša ustvarja na Portugalskem, natančneje v cirkuški šoli, kjer vadi novo akrobatsko disciplino ‘chinese pole’.

S POP TV so še spomnili, da lahko v šov Slovenija ima talent posameznik prijavi samega sebe, vendar pa tudi kakšnega nadarjenega družinskega člana, prijatelja, znanca, soseda… V tem televizijskem šovu zares ni omejite tudi glede originalnosti, tako da res vsakdo lahko postane nova velika slovenska televizijska zvezda. Velikokrat je najtežje napisati prijavo, vse ostalo pa gre nato precej lažje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.