Naslovnica Trendi Vrača se Planet na obisku

Vrača se Planet na obisku

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV je za ta konec tedna najavil novost in sicer se na ekrane vrača oddaja ‘Planet na obisku’. Voditeljica bo Eva Cimbola, ki bo najprej skočila do Portoroža, nato pa se bodo tudi vsi preostali obiski vrstili vsako nedeljo ob 18.15.
Vrača se Planet na obisku

Destinacija Piran Portorož obiskovalcem nudi tudi izjemne razglede (foto: SJ)

S sprostitvami večmesečnih omejitev gibanja med slovenskimi občinami in regijami se v slovenske turistične kraje vrača življenje. Zato so se na Planet TV odločili, da je napočil tudi čas, da se na ekrane vrne oddaja ‘Planet na obisku’. V prvi oddaji, ki bo na sporedu že to nedeljo ob 18.15, bodo kamere voditeljico oddaje Evo Cimbolo pospremile v slovenski turistični biser – destinacijo Portorož & Piran.

»Tudi v tako znanih destinacijah bo Eva poiskala aktivnosti in kotičke, ki jih še ne poznamo, spoznavali pa bomo tudi gostince in druge turistične delavce, se navduševali nad kulinaričnimi posebnostmi ter različnimi športnimi in kulturnimi aktivnostmi. Slikovita razglednica kraja bo dopolnjena z uporabnimi informacijami, gledalci pa bodo lahko sodelovali tudi v nagradni igri,« sporočajo s Planet TV.

Na tej TV postaji so sicer že lani predvajali prvi niz oddaj ‘Planet na obisku’ in sicer v okviru informativne oddaje Planet 18. Že lansko poletje so tako predstavili nekatere izmed najbolj zanimivih kotičkov Slovenije in promovirali počitniške ideje za dopustovanje v naši državi. Tokrat se bo serija pričela na južnem delu Primorske, v drugi oddaji pa bo odpotovala še na severni konec iste regije, natančneje v Bovec.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.