Naslovnica Trendi Vrača se Mulan, vrača se Christina Aguilera

Vrača se Mulan, vrača se Christina Aguilera

Avtor: Spletno Uredništvo

V kinematografe po vsem svetu bi moral kmalu vstopiti nov film iz franšize Mulan. Po risanih filmih Mulan in Mulan II, muzikalu Mulan Junior in treh sorodnih videoigrah se sedaj obeta še prvi ‘prvi’ igrani film z naslovom Mulan. Da bi pritegnili še več gledalcev, so k sodelovanju pri ustvarjanju glasbene kulise pritegnili slavno Christino Aguilero.

 Vrača se Mulan vrača se Christina Aguilera

Mulan bi se morala v Sloveniji pojaviti v kinih še pred koncem meseca, a bo marsikaj odvisno od preventivnih zdravstvenih ukrepov (foto: Blitz Slovenija) 

 

Mulan je epska zgodba mladem dekletu, ki iz ljubezni do svoje družine in države prevzame vlogo moškega oziroma vojaka in se hitro prelevi v legendo kitajske zgodovine. Hua Mulan se pridruži vojski namesto bolnega očeta in seveda jo čaka tisoč preizkušenj. Na koncu se dokaže ter si prisluži spoštovanje družine in vojske. V Sloveniji bi moral biti film o legendarni bojevnici na sporedu najprej predpremierno predvajan v sredo, 25. marca, že dan kasneje pa bi moral biti na rednem sporedu v vseh kinematografih (če bo Vlada RS to dovolila).

Potrebno je poudariti, da se do tedaj zaradi epidemije koronavirusa lahko spremeni še marsikaj. Kar se ne bo spremenilo, pa je dejstvo, da so za glasbeno kuliso filma k sodelovanju povabili slavno Christino Aguilero. Slednja je za novo Disneyjevo filmsko produkcijo pripravila novo pesem ‘Loyal Brave True’, poleg tega pa je ponovno zapela še pesem ‘Reflection’, ki jo je zapela že v prvi risanki Mulan leta 1998. Prva skladba se že vrti kot single, skupaj z drugo in ostalo glasbo iz filma pa bo 25. marca izšla na plošči založbe Walt Disney Records.

“Animiran film Mulan in pesem ‘Reflection’ sta mi prinesla moj prvi dogovor o samostojni plošči. Prav zaradi tega se je tako neverjetno vrniti k filmu, ki prinaša zelo pomembno sporočilo o moči in tradiciji in prav tako preizkuša pomen današnjega časa: ostati zvest sebi, temu, kdo zares si in hkrati uči, kako biti neustrašen. Nova pesem za igrani film, z naslovom ‘Loyal Brave True’ predstavlja ravnovesje med ranljivostjo in močjo,” je pojasnila Christina Aguilera. 

Christina je po prvem hitu napravila izjemno kariero, saj je lastnica šestih Grammyev, prodala je več kot 43 milijonov plošč in bila kot edina mlajša od 30 let uvrščena na seznam 100 največjih glasbenih izvajalcev v časopisu Rolling Stone.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.