Naslovnica Trendi VOYO nenehno uvaja novosti

VOYO nenehno uvaja novosti

Avtor: Spletno Uredništvo

Za največjega slovenski ponudnika video vsebin, ki se skriva pod blagovno znamko VOYO, bo leto 2019 ostalo zapisano kot leto sprememb. VOYO je namreč maja dobil novo podobo, popolnoma prenovljene aplikacije za iOS, Android, Android TV ter tudi prenovljeno spletno stran. A to še ni vse.

 VOYO nenehno uvaja novostiBaje naj bi uporabniki za ogled vseh VOYO-vsebin potrebovali kar štiri mesece dopusta, brez spanja ali izletov do hladilnika (foto: PRO Plus PR)

 

Potem ko je najbolj prepoznaven slovenski ponudnik storitev video na zahtevo VOYO spomladi prenovil tako svoj izgled, kot tudi spletno stran ter za nameček še aplikacije za iOS, Android in Android TV, je pravkar predstavil novo aplikacijo za operacijski sistem Tizen 3.0, kateri je na voljo pri novejših različicah televizorjev znamke Samsung. »Uporabniška izkušnja je poenotena z VOYO aplikacijo na računalnikih, tablicah in telefonih.

Uporabnice in uporabniki lahko obenem tako koristijo tudi vse VOYO prednosti, spremljanje najbolj priljubljenih TV-vsebin kjerkoli in kadarkoli znotraj EU-28, funkcionalnosti, nadaljevanje z ogledom na vseh napravah, avtomatsko predvajanje epizod naprej, hitro predvajanje, dovršen starševski nadzor, shranjevanje priljubljenih vsebin ter seznam priporočenih vsebin,« so sporočili z družbe PRO Plus, ki je lastnik blagovne znamke VOYO.

Poleg tehničnih oziroma tehnoloških novosti pa seveda niso pozabili na kakovost video-ponudbe ali z drugimi besedami na bogat in raznovrsten arhiv. Tako VOYO k več kot 5000 video-vsebinam nenehno dodaja nove serije, nove sezone priljubljenih VOYO originalov, ekskluzivne športne vsebine, ogled enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov ‘Kmetija’, pa še oddaje ‘Štartaj, Slovenija!’, ‘Dom in vrt’ (ki se sicer na POP TV začenja danes) pa bo na VOYO na voljo že dan pred predvajanjem na televiziji.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.