Naslovnica Trendi Volkodlak, roza pudelj in Legenda luninega kamna

Volkodlak, roza pudelj in Legenda luninega kamna

Avtor: Spletno Uredništvo
Otroški televizijski kanal Minimax ponovno pripravlja zanimivo novost za najmlajše. Tokrat gre za risano serijo o volkodlaku, ki se ob polni luni spremeni v roza pudlja. Serija se imenuje ‘100-odstotno volk – Legenda luninega kamna’ in bo od ponedeljka dalje na sporedu vsak dan ob 17.35.
Prizor iz animirane serije 100 % volkodlak – Legenda luninega kamna (foto: IPPR/Minimax)

Na programu Minimax bodo lahko otroci in njihovi najbližji od ponedeljka, 10. maja dalje spremljali dogodivščine volkodlaka-najstnika Freddyja. Slednjemu se namreč dogaja nekaj zelo nenavadnega in neprijetnega. 13-letni Freddy se namreč ob polni luni namesto v grozljivega volkodlaka spremeni v navidezno povsem nenevarnega psička pudlja, ki je za nameček še roza barve.

»Pa kaj, če je Freddy roza pudelj? Še vedno ima lastnosti volkodlaka in vse potrebno, da si izbori mesto v elitni Nočni patrulji. Do tja pa je še dolga pot, polna napetih in zabavnih pripetljajev. Diplomirati mora namreč na akademiji Howlington, ki je namenjena zgolj volkodlakom, in dokazati, da je kos vsem izzivom, ki jih zmorejo premagati drugi volkodlaki. Vsak začetek je težak,« razkriva napovednik animirane serije.

Poleg tega pa je nekdo ukradel skrivnostni lunin kamen in zato je celo Freddijevo mesto v veliki nevarnosti. Freddy se mora tako soočiti s svojim videzom, s posmehom s strani drugih volkodlakov, mora razvozlati legendo luninega kamna in predvsem rešiti svoje mesto. Tako se obeta se zvrhan koš pustolovščin, ki jih bodo otroci v seriji ‘100-odstotno volk – Legenda luninega kamna’ lahko spremljali vsak dan ob 17.35.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.