Naslovnica Trendi Večni je nov Marvelov film s kar desetimi super-heroji

Večni je nov Marvelov film s kar desetimi super-heroji

Avtor: Spletno Uredništvo
V Los Angelesu je bila ta teden na vrsti premiera novega spektakla iz Studia Marvel. Gre za že 25-ti film iz Marvel Cinematic Universa, ki se imenuje ‘Večni’ (Eternals). Ta film je ena največjih avantur z Marvelovimi superheroji, saj jih v filmu nastopa kar deset naenkrat, v slovenska kina pa prihaja 4. novembra.
Mamica Angelina s svojo četico petih otrok na premieri ‘Večnih’ (foto: Blitz Slovenija)

V Los Angelesu so svečano predstavili nov, sicer že 25-ti film iz Marvel Cinematic Universa, ki so ga poimenovali ‘Večni’ (Eternals). ‘Večni’ so sicer super-heroji, ki prihajajo z drugega planeta, vendar ščitijo Zemljo že vse od začetka človeštva. Ker se pošastna bitja, imenovana Devianti, nepričakovano vrnejo na Zemljo, se morajo tudi Večni ponovno združiti, da bi še enkrat ubranili človeštvo.

Nov film se napoveduje kot ena največjih avantur z Marvelovimi super-heroji, saj jih v filmu nastopa kar deset naenkrat. In prav vseh 10 igralcev, ki v filmu igra te super-heroje, se je udeležilo svečane premiere filma v Los Angelesu. Seveda je bilo ob dogodku največ pozornosti posvečeni Angelini Jolie in Salmi Hayek. Angelina se je se sicer premiere udeležila v spremstvu kar petih od svojih otrok, Salma pa je s seboj pripeljala svojo edinko.

»Gemma Chan, Brian Tyree Henry, Don Lee, Richard Madden, Lia McHugh, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff in Kit Harington so se pridružili z oskarjem nagrajeni režiserki in scenaristki Chloe Zhao, ter producentom Kevinu Feigeu, Nateu Mooreu, Louisu D’espositou in Victoriji Alonso, ter ostalim scenaristom Ryanu Firpou, Kazu Firpou in Patricku Burleighu, da bi svečano otvorili prihod filma v kinematografe,« so še sporočili s podjetja Blitz.

Podjetje Blitz Film & Video Distribution je namreč distributer, ki bo Večne pripeljal v slovenske kinematografe. Filmski spektakel bo v kina po naši državi priromal v četrtek, 4. novembra, zato so vstopnice že v preprodaji.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.