Naslovnica Slovenija V soboto se na Brnik vrača Air France

V soboto se na Brnik vrača Air France

Avtor: Spletno Uredništvo
V soboto, 6. marca se Air France vrača na letališče Jožeta Pučnika. Prvi let bo, kot se za francosko državno letalsko družbo spodobi, let v Pariz. Slovenija bo sprva s francosko prestolnico povezana enkrat na teden, kasneje naj bi se število letov postopno povečalo.
Na Brniku bodo letos pomlad napovedale tudi francoske kovinske lastovke (foto: IPPR/Air France)

Air France se v soboto (6. marca) vrača na Brnik, če seveda v četrtek ali v petek popoldne ne pride do vnovičnega hujšega zaostrovanja zdravstveno-varnostnih predpisov v Sloveniji, zaradi katerih bi bil sobotni povratek neizvedljiv ali ekonomsko povsem neupravičen. Če bo vse v redu, se kot prvi let obeta tedenska povezava s Parizom.

V naslednjih mesecih naj bi število letov in destinacij postopoma povečali. Za poletno sezono načrtujejo kar pet letov tedensko, če bo seveda to sploh možno. Kot pri Air France sami opozarjajo, je namreč jasno, da se lahko urniki letov v vsakem trenutku spremenijo.

Te spremembe lahko kadarkoli vsilijo odločitve posameznih vlad ali struktur EU, zato bo potrebno pozorno spremljanje aktualnih novic in urnikov letov. Air France pa je  prav zaradi vseh možnih nepredvidenih sprememb poenostavil zamenjave letalskih vozovnic, oz. datumov in destinacij letov.

»Zaradi izrednih razmer v času koronavirusa je letalska družba Air France posodobila tudi svoj program zvestobe Flying Blue. Pogoje programa zvestobe je prilagodila s ciljem, da člani ohranijo vse ugodnosti, ki so jih pridobili do sedaj. Tako bodo med marcem in decembrom 2021 obdržali do sedaj pridobljeni status, ne glede na zbrane ‘točke doživetij’ (XP),« so z Air France spomnili še na nekaj ugodnosti za svoje potnike.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.