Naslovnica Magazin Noah vam vošči za 7, Jonas pa za 299 evrov

Noah vam vošči za 7, Jonas pa za 299 evrov

Avtor: Spletno Uredništvo
Bliža se 8. marec, a ne glede na ta datum lahko prav vsak dan koga obdarujemo – odslej tudi na povsem nov način. Na slovensko spletno tržišče je pravkar prispela novost v obliki portala Hejej, kjer lahko uporabniki naročijo prav posebno video-darilo.
Noah vam vošči za 7, Jonas pa za 299 evrov

Zanimiva spletna novost za darila (foto: hejehej.si/UU)

Najbrž smo se vsi kaj ustavili in se pošteno zamislili, kaj lahko nekomu kupimo za rojstni dan ali ob kakšni drugi posebni priložnosti. Izbira daril zna biti zapletena, vendar pa je na slovenskem trgu prav te dni zaživela posebna spletna novost in sicer gre za spletni portal Hejhej, ki je nastal po vzoru iz tujine. V trenutnih korona-razmerah je tako na voljo spletno darilo, ki si ga bo obdarovanec zagotovo zapomnil.

»Obiskovalec si na potralu izbere zvezdnika, mu posreduje osnovne podatke in želje za video sporočilo, ki ga izbrani zvezdnik pripravi in posreduje najkasneje v roku 4 dni. Izvirno darilo, ki ga lahko širite preko družabnih omrežij, je odlična spodbuda tudi za znane osebnosti, saj z njim povečujejo svojo prepoznavnost in ohranjajo stik z oboževalci,« so v sporočilu za javnost zapisali ustvarjalci portala.

Doslej se je novemu portalu, oziroma novemu načinu obdarovanja najdražjih, že pridružilo več kot 80 znanih Slovencev. Izbira bo zato lažja in z malce dobre volje bo zagotovo moč najti nekoga, ki bo popolnoma presenetil slavljenca. Z novega portala so posebej opozorili na marčevske praznike, kot sta 8. marec, ko praznujemo praznik žensk, in 10. marec, ko slavimo praznik moških -40 mučenikov.

Še najbolj zanimive pa so zelo različne cene voščil – najdražji v ponudbi je Jonas Žnidaršič, katerega voščilo stane 299 evrov, sledi pa Klemen Slakonja z okroglih 200 evrov. Na drugi strani razvrstitve je najbolj poceni voščilo pisatelja, profesorja in voditelja Noaha Charneja, ki trenutno stane le 7 evrov.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.