Naslovnica Trendi V petek zvečer se vrača zabavna oddaja V petek zvečer

V petek zvečer se vrača zabavna oddaja V petek zvečer

Avtor: Spletno Uredništvo
Petkovi večeri bodo na prvem programu TV Slovenija od jutri dalje spet v znamenju zabavne oddaje ‘V petek zvečer’. Voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab napovedujeta eno uro kakovostne glasbe, dobre volje in humorja, vse s pridihom tekmovalnosti in predvsem z veliko gosti.
V petek zvečer se vrača zabavna oddaja V petek zvečer

Instrumenti so že pripravljeni, oder oddaje ‘V petek zvečer’ bo kmalu poln izvajalcev (foto: Adrian Pregelj/RTV SLO)

Jutri se ob 20. uri na TV Slovenija 1 vrača oddaja ‘V petek zvečer’. Voditelja nove sezone bosta Melani Mekicar in Blaž Švab, najpomembnejši segment oddaje pa bo orkester vrhunskih glasbenikov, ki bo v sodelovanju z gosti v živo odigral najrazličnejše uspešnice vseh zvrsti slovenske glasbe. Priredbe pripravljata Miha Gorše in Martin Juhart, izvajal pa jih kar 14-članski orkester oz. skupina Diamanti.

Glasbeni gostje prve oddaje bodo Tjaša Hrovat Steklasa in Bianca Crnjavič, Gašper Rifelj in Eva Šolinc, Natalija Kolšek, Klavdija Winder, Nina Svetlin in skupina Katrca, Danilo Poljanšek in Skupina Špica, Štefica Stipančević – Steffy in vokalna skupina Virtus, Matjaž Robavs z Ansamblom Opoj, Jan Potrč, Miha Novak, Blaž Jenkole, Dejan Golob, Til Čeh, Polkaholiki, Isaac Palma in Jan Plestenjak.

Kako bodo vse te goste stlačili v eno samo enourno oddajo, ostaja skrivnost. Služba za komuniciranje RTV Slovenija je še dodala, da bo tudi v novi sezoni oddaje na sporedu  posebno tekmovanje med slovenskimi kraji. To tekmovanje se bo tokat zaključilo s snemanjem kar dveh zaključnih oddaj nove sezone v tistem kraju, ki bo izbran za zmagovalca tekmovanja ‘Najboljši kraj’. Veliki zaključek sezone je sicer predviden za 13. maj.

Za prestižni naziv ‘Najboljši kraj’ se bosta to pomlad prva potegovala Celje in Slovenj Gradec, sodnik pa bo Miha Brajnik. Za Celje bodo tekmovali vrhunska judoistka Tina Trstenjak, plesalec in učitelj swing plesa Aleš Kolar ter pevka in ‘vplinivca’ Hajdi Korošec Jazbinšek, za Slovenj Gradec pa direktor družinskega podjetja Perger 1757 Lucian Perger, glasbenica Dunja Vrhovnik in v. d. ravnatelja glasbene šole Sl. Gradec Andrej Švab.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.