Naslovnica Trendi V kina ta teden premierno prihaja pet novih mutantov

V kina ta teden premierno prihaja pet novih mutantov

Avtor: Spletno Uredništvo

Ta teden v slovenske kinematografe prihaja nova znanstveno fantastična avantura. Iz sveta Marvelovih stripov se na velika platna tokrat selijo ‘Novi mutanti’.

V kina ta teden premierno prihaja pet novih mutantovEna od petih novih mutantov, ki si jo bo moč konec tedna že ogledati v kinih po državi (foto: kolosej.si)

 

V četrtek, 24. septembra, bo v slovenske kinematografe vkorakala nova znanstveno fantastična avantura, ki izvira iz pisanega sveta Marvelovih stripov. Družbi števične množice različnih super-herojev, ki nenehno rešujejo človeštvo, se bo tokrat pridružila skupina petih nadarjenih mladostnikov. Film nosi naslov ‘Novi mutanti’, zgodba pa se je v stripovski verziji prvič pojavila v javnosti leta 1982.

»Novi mutanti so bili mladi študenti šole za nadarjene profesorja Charlesa Xavierja, zelo podobni originalnim Možje X stripom. Vendar pa je to edinstvena in izvirna zgodba, ki nas popelje v popolnoma novi svet. Ton je presenetljiv, žanr nepričakovan, režija pa skrivnostna. Pet mladih mutantov, proti svoji volji zaprtih v tajni ustanovi, začenja odkrivati svoje sposobnosti ter se skuša osvoboditi svojih preteklih grehov in se rešiti,« razkriva napovednik filma.

Sicer je film ‘Novi mutanti’ dolg le dobro uro in pol – natančneje 94 min. Pod scenarij sta se podpisala Josh Boone in Knate Lee, za režijo pa je Josh Boone poskbrel kar sam. Najbolj znan igralec, ki nastopa v tem filmu, je Antonio Banderas. V glavnih vlogah igrajo še Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga, Charlie Heaton in Blu Hunt, distributer za slovensko tržišče pa je družba Blitz Slovenija. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.