Naslovnica Trendi V kina prihajajo Podli fantje, Opazovalci ter Dekle in jaguar

V kina prihajajo Podli fantje, Opazovalci ter Dekle in jaguar

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinih obetajo tri novosti – družinski pustolovski film ‘Jaguar’, psihološka grozljivka ‘Opazovalci’ in kriminalna komedija ‘ Podli fantje: vse ali nič’.
V kina prihajajo Podli fantje, Opazovalci ter Dekle in jaguar

Plakata dveh od treh filmskih novost tedna (foto: cineplexx.si)

Prva četrtkova kino-novost bo film o prijateljstvu med deklico in jaguarjem, ki jo je v novo družinsko filmsko pustolovščino avanturo po scenariju pisateljice Prune de Maistre oblikoval njen mož (in oče njunih 6 otrok) – režiser Gilles de Maistre. Film se imenuje ‘Dekle in jaguar, v glavnih vlogah pa igrajo Lumi Pollack, Emily Bett Rickards, Wayne Charles Baker, Paul Greene Kelly Hope Taylor in Airam Camacho.

Filmska zgodba govori o deklici, ki je v preteklosti odraščala z jaguarjevim mladičem, sedaj pa se kot najstnica vrne v pragozd, da jaguarja reši pred trgovci z živalmi. Druga novost tedna bo psihološka grozljivka ‘Opazovalci’. Producent filma je bil M. Night Shyamalan, scenarij pa je po knjižni predlogi A.M. Shine napisala njegova hči Ishana Night Shyamalan, ki je nato film tudi režirala.

»Opazovalci spremljajo Mino, 28-leto umetnico, ki se nenadoma znajde izgubljena v obsežnem, neokrnjenem gozdu zahodne Irske. Ko končno najde zavetje, se nehote znajde ujeta s še tremi neznanci, ki jih vsako noč opazujejo in zasledujejo skrivnostna bitja,« razkriva napovednik prihajajočega filma, v katerem glavne vloge igrajo Dakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan in Olwen Fouere.

Tretja novost prihodnjih dnih pa je četrti film franšize ‘Bad Boys’. Glavna igralca Will Smith in Martin Lawrence se tokrat vračata v družbi Vanesse Hudgens, Alexandra Ludwiga in Erica Danea. Kriminalno komedijo ‘Podli fantje: vse ali nič’ sta režirala Bilall Fallah in Adil El Arbi, zgodba pa razkriva, da se komično-nesramna policista tokrat sama znajdeta na begu…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.