Naslovnica Trendi V kina prihaja film Luka

V kina prihaja film Luka

Avtor: Spletno Uredništvo
V slovenske kinematografe prihaja animirani film Luka. Vendar pa ne gre za Luko Dončića ali kakšno pristanišče, ampak za pustolovščino z Luko in njegovim prijateljem Albertom, dvema prijateljema, ki sta pravzaprav morski bitji, a zelo rada uživata na kopnem.
Luka in Alberto imata zelo rada sladoled (foto: Blitz Slovenija)

Filmska velikana Disney in Pixar Studio sta poskrbela, da v slovenske kinematografe prihaja zgodba o prijateljstvu dveh fantov – Luke in Alberta. Animirani film, ki nosi naslov ‘Luka’, govori o zelo posebnih prijateljih. Luka in Alberto sta v resnici morski bitji, a se lahko spremenita v človeško obliko in to počneta pogosto, saj zelo rada uživata življenje na v obmorskem italijanskem mestecu.

»Luka namreč ni navaden deček. Luka je morsko bitje in v tem ni sam, tudi njegov prijatelj Alberto je morsko bitje in skupaj odkrivata neverjetni morski svet, kjer živita s sebi podobnimi bitji. A Luka in Alberto sta radovedna fanta, ki ju vleče na površje. Na kopnem pa je druga zgodba, saj v bistvu sploh nebi smela na površje. Tam nihče ne sme izvedeti zanju. Prav zato imata eno samo misijo. Ne smeta se zmočiti,« razkriva napovednik.

Luka bo z Albertom v slovenske kinematografe prikorakal danes, film je sinhroniziran v slovenščino, distributer pa je podjetje Blitz Film & Video. Predvajanje filma bo ta konec tedna zaznamovala vrsta spremljevalnih dogodkov. Maribox je bo do nedelje ( 25. julija) fim pospremil z ustvarjalnimi delavnicami in poslikavami obrazov, v kinih Cineplexx pa se v soboto (24. julija) obeta poseben Družinski dan.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.