Naslovnica Trendi V kina bo letos prišla Kruela

V kina bo letos prišla Kruela

Avtor: Spletno Uredništvo
Po dolgih tednih, če že ne kar mesecih, smo končno dočakali prvi napovednik za nov film. Letos bo v kinematografe povsem svetu zakorakal Disneyjev igrani film ‘Kruela’. Upamo pa, da je ta napovednik tudi tista prva lastovka, ki napoveduje ponovno odprtje kinematografov.

Emma Stone bo tokrat okrutna in podla Kruelia (foto: Blitz Slovenija/Disney Enterprises)

Najbrž ste prav vsi gledali film, risanko ali pa vsaj slišali za slavno Disneyjevo zgodbo o 101 dalmatincu. Tokrat se napoveduje ‘pred-film’ 101 dalmatinca, pred-filmi so namreč postali zelo priljubljeni po četrtem filmu franšize ‘Vojna zvezd’, ki je po knjižni kronologiji pravzaprav prvi del epske zgodbe. Prav tako so ‘pred-filmi’ neizčrpen vir novih idej, oziroma novih zgodb, ki jih predvsem ameriška filmska industrija krvavo potrebuje.

Ker si je težko izmislit kaj novega, je seveda tudi v filmskem svetu precej lažje predelat kaj starega. Tako bo letos v kinematografe po vsem svetu zakorakal film z naslovom ‘Kruela’, ki govori o življenju hudobne Kruele de Vil, še preden je ta dokončno postala totalna negativka, sovražnica vsega in vseh, tudi prikupnih psičkov dalmatinske pasme. Slavno negativko v črnem bo tokrat upodobila Emma Stone.

»Film, ki je umeščen v London v leto 1970, je izvorna zgodba o tem, kako je pravzaprav nastala kultna zlobnica, lovka na pse. Zgodba v filmu je fokusirana na njeno življenje, preden je postala negativka in sovražnica vsega in vseh. V želji, da postane slavna oblikovalka, Kruela prispe v London. Njen talent za modo opazi slavna baronica Von Hellman, znana kot modna legenda.

Njun napet odnos povzroči niz dogodkov in odkritij, ki privedejo do tega, da Kruela osvobodi svojo kruto stran in postane maščevalna zlobnica,« razkriva napovednik filma, v katerem ob Emmi Stone igrajo še Emma Thompson v vlogi baronice, Mark Strong, Paul Walterj Hauser, Joel Fry in Emily Beecham. Sicer distributer filma Blitz Slovenija še ne more napovedati datuma premiere, a je že napoved novega filma pozitivna novica.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.