Naslovnica Trendi Uroš Bitenc, angleška kraljica Elizabeta in njen kuža Rex

Uroš Bitenc, angleška kraljica Elizabeta in njen kuža Rex

Avtor: Spletno Uredništvo

V slovenske kinematografe bo konec meseca prišel animirani film o angleškem kraljevskem psičku Rexu. Risanka o korgiju iz Buckingamske palače ne bo pritegnila le otrok, ampaj tudi starejše gledalce. 

korgi2Uroš Bitenc se je tokrat prvič našel v vlogi sinhronizatorja (foto: Blitz Slovenija).

 

Odkar je prišel v Buckinghamsko palačo, korgi (valižanski ovčar) Rex živi razkošno in popolno življenje. Kot kuža vrhunskega rodovnika in karakterja, v srcu kraljice Elizabete hitro nadomesti njegove tri pasje kolege, njegovo obnašanje, razvajenost in aroganca pa znajo marsikomu dvigniti pritisk. Ko na svečani večerji z ameriškim predsednikom povzroči diplomatski incident, osramočeni Rex postane potepuški kuža na ulicah Londona.

“Kako lahko popravi stvari? Kako se lahko odkupi za svoja dejanja? Animirana pustolovščina, ki bo vsem pokazala, da je ljubezen vedno pravilni odgovor in da bo le ta Rexu pomagala preseči samega sebe in vse težave, v katerih se je znašel. Ko se spomnimo bikca Ferdinanda, se spomnimo na animirani film s sporočilom, ki je ogrelo srca Slovenije in navdušilo različne generacije, tako otroke kot odrasle,” pravijo pri distributerju, podjetju Blitz Slovenija.

Korgi Rex bo tisti primer animiranega junaka, s katerim se bodo ponovno lahko poistovetili vsi gledalci. Poleg tega bo širil sporočilo, ki je ne samo zabavno in lepo, ampak tudi poučno in takšno, ki bi se moralno dotakniti vseh. Seveda nas bo animirana pustolovščina kraljevskega korgija tudi nadvse zabavala, v njej se v animirani podobi pojavi tudi ameriški predsednik Donald Trump z ženo Melanio.

Vse vragolije, prigode in nezgode kraljevskega korgija bo v slovenski jezik prenesel vsem dobro poznani Uroš Bitenc, ki je zaradi svoje pozitivne energije enostavno najbolj primeren za upodobitev psička Rexa. “Veselim se celega projekta, od začetka do konca, ker me je od nekdaj zanimalo, kako to snemanje poteka v zaprtih sobicah. Po prvem testu sem takoj čutil, da to ni tako lahko, kot se mi je sprva zdelo.

Treba je multitaskat na kvadrat! Gledat film, poslušat originalen glas, brat tekst, igrati vlogo in pazit na izgovorjavo. Ampak, ker se tega tako veselim in ker je zraven super ekipa, vem da bomo posneli vrhunski sinhro,” je dejal Uroš Bitenc. Animirano pustolovščino ‘KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM’ si bodo gledalci na velikih platnih lahko ogledali med počitnicami, predpremierno že od 28. februarja. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.