Naslovnica Magazin Umetna inteligenca odloča o bombardiranju z oglasi

Umetna inteligenca odloča o bombardiranju z oglasi

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska digitalna agencija iPROM je nedavno predstavila iPROM Intelligence, novo rešitev za konsolidirano obdelavo stvarnih podatkov, s čimer je nadgradila lastno platformo za upravljanje s podatki. iPROM Intelligence omogoča naprednejše ciljanje uporabnikov digitalnih medijev na podlagi neodvisnih podatkov in dogodkov ter prilagajanje oglasnih sporočil, kreativ in frekvence prikazovanja oglasov.

iPROM Intelligence je del platforme za upravljanje s podatki iPROM DMP, ki upravlja s stvarnimi podatki, tj. podatki, ki niso vezani na uporabnika, akcijo, oglas ali medij (foto: iprom.si)

 

iPROM je slovenska agencija, specializirana za digitalno odlaševanje, ki s kombinacijo visoke tehnologije in podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogoča, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagajo pri povečevanju prihodkov.

Pred kratkim so v podjetju lansirali nov zanimiv pripomoček –  iPROM IntelligenceTo orodje z umetno inteligenco omogoča pametno upravljanje z oglasi, v kombinaciji z vedenjskim ciljanjem pa dostavi najbolj učinkovito sporočilo pravemu uporabniku, na pravem mestu in ob pravem času. 

»Oglaševalci bodo odslej z novo rešitvijo, ki predstavlja kombinacijo obdelanih stvarnih podatkov in sorodnih vedenjskih vzorcev uporabnikov, prek tehnologije iPROM Cloud še učinkoviteje dosegali uporabnike digitalnih medijev«, je v sporočilu za javnost pojasnil Tomaž Tomšič, vodja iPROM Labs.

Podatke, pridobljene od neodvisnih ponudnikov podatkov prek povezav API v realnem času, sistematično obdeluje na eni platformi in jih z naprednimi algoritmi smiselno umesti v oglasne akcije. Med neodvisne podatke, ki jih omogoča uporaba platforme iPROM Intelligence, spadajo vremenski podatki, stanje na borzi, menjalni tečaji, stanje kriptovalut, vozni red javnih prevoznih sredstev, odpiralni časi, prometne informacije in drugi neodvisni dogodki (športni, gospodarski ipd.).

To so podatki, ki niso vezani na uporabnika ter lahko vplivajo na učinkovitost in rezultate oglasnih kampanj na digitalnih medijih. Z rešitvijo iPROM Intelligence, ki s podatki, ki niso obravnavani kot osebni, omogoča napredno ciljanje, je iPROM nadgradil platformo za upravljanje podatkov v iPROM DMP 2.0.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.