Naslovnica Trendi Troli na svetovni turneji in Sinonimi

Troli na svetovni turneji in Sinonimi

Avtor: Spletno Uredništvo

Mesec oktober se bo prišel z dvema filmskima novostma. V četrtek bodo premierno predvajali komično dramo Sinonimi in animirani film Troli na svetovni turneji.

 Troli na svetovni turneji in SinonimiTako izgleda pleme Techno-Trolov (foto: kolosej.si)

 

Animirana uspešnica ‘Troli’ (2016) je letos dobila svoje nadaljevanje –‘Troli na svetovni turneji’. Mala kosmata bitja, ki imajo rada ples in glasbo, bodo v novih dogodivščinah spoznala, da obstaja še več različnih plemen Trolov, vsako pleme pa obožuje drugo zvrst glasbe. Film je sinhroniziran v slovenščino, svoje glasove pa je posodilo kar 53 akterjev. 

»Poppi (Anna Kendrick) in Branch (Justin Timberlake) odkrijeta, da pripadata le enemu od šestih različnih plemen Trolov, ki so razpršeni po šestih različnih deželah, vsako pleme pa je zvesto svoji zvrsti glasbe – funk, country, techno, klasična, pop in rock. In njihov svet bo tako postal veliko večji in precej glasnejši.

Članica hard-rock skupnosti, kraljica Barb (Rachel Bloom), ki ji pomaga njen oče kralj Thrash (Ozzy Osbourne), želi uničiti vse druge zvrsti glasbe, da bi rock lahko kraljeval. Poppi in Branch se bosta s svojimi prijatelji odpravila obiskat vse druge dežele, da bi združili Trole proti Barb, ki si želi vse nadvladati, in da bi rešili glasbo in svet,« razkriva napovednik.

Poleg Trolov pa v četrtek na velika platna prihaja še film ‘Sinonimi’. Slednji bi sodil v žanr drame, a ima precejšen komični predznak. Gre za nemško-izraelsko koprodukcijo, zgodba pa se dogaja v Franciji in tudi glavni igralci Louise Chevillotte, Quentin Dolmaire, Tom Mercier so francoskega rodu.

Zgodba filma govori o Emilu in Caroline, ki v Parizu najdeta skrivnostnega brezdomca izraelskega rodu. Slednji bi rad postal Francoz, zato z izraelsko-francoskim slovarjem v rokah tava po mestu, obiskuje tečaj za tujce in se preživlja – s poziranjem za pornografsko spletno stran.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.