Naslovnica Trendi Tri premiere v štirih dneh

Tri premiere v štirih dneh

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV se v prihodnjih dneh obetajo kar tri premiere. Prva bo na sporedu že jutri in sicer gre za animirani film ‘Alvin in veverički: Velika Alvintura’. V petek sledi premiera meseca – animirani film ‘Vrvež v moji glavi’, v nedeljo pa še superherojska akcija ‘Kick-Ass 2’.

Tri premiere v štirih dnehZdi se, kot da bi osrednja lika filma Kick-Ass 2 svoja superherojska kostuma kupila na kakšni razprodaji (foto: PR Planet TV)

 

Jutri ( v četrtek, 6. februarja) bo ob 20. uri na Planet TV na sporedu prva od treh premier tega tedna. Gre za film ‘Alvin in veverički: Velika Alvintura’ (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip). V četrtem nadaljevanju Alvinovih dogodivščin, pojoče veveričke izvejo, da se namerava skrbnik Dave zaročiti. Ker se bojijo, da jih bo zapustil, se odpravijo za njim na Florido in sicer zato, da bi preprečili snubitev. Na poti prek ZDA se vrstijo nesporazumi in kaos, vendar pa si Alvin in veverički obenem nabirajo novih življenjskih ter glasbenih izkušenj.

Pojutrišnjem (v petek, 7. februarja) pa bo ob 20. uri na sporedu premera meseca in sicer gre za ‘Vrvež v moji glavi’ (Inside Out), ki je eden najbolje ocenjenih animiranih filmov vseh časov. Zato ni čudno, da je bil nagrajen z vsemi najbolj prestižnimi nagradami – Oskarjem, Zlatim globusom in Bafto. Poleg tega je film doživel odličen odziv pri gledalcih, saj je bil en izmed najbolj dobičkonosnih filmov celotnega leta 2015.

»Vrvež v moji glavi je zabaven in ganljiv vpogled v misli najstnice preko čustev, ki nadzorujejo njeno vedenje. V središču zgodbe je mlada Riley, ki si po selitvi družine skuša na novo organizirati življenje, pri zahtevni nalogi pa ji v njenem možganskem nadzornem centru ves čas svetujejo Veselje, Strah, Jeza, Gnus in Žalost. Naporno usklajevanje njihovih različnih karakterjev se povsem poruši, ko se Žalost in Veselje izgubita v deželi domišljije in sanj, kar povzroči zabavne spremembe v Rileyjinem obnašanju,« razkriva napovednik filma.

Za nedeljsko večerno zabavo pa bo poskrbel film ‘Kick-Ass 2’, nadaljevanje odbite akcijske komedije s Chloë Grace Moretz in Aaronom Taylorjem-Johnsonom. V drugem delu najstnika Dave in Mindy znova združita moči v boju s kriminalci in se pod preobleko superjunakov Kick-Assa in Hit-Girl namenita očistiti ulice New Yorka. V filmu igra tudi Jim Carey, ki pa so ga v nekaterih napovednikih kar izpustili, medtem ko je med vsemi še najbolj slaven en izmed kar petih 5 producentov – Brad Pitt.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.