Naslovnica Oglaševanje Steklarstvo Brolih

Steklarstvo Brolih

Avtor: Spletno Uredništvo

Vrhunski specialisti na področju proizvodnje in popravila stekel vseh vrst….

Steklarstvo Brolih

Vrhunski steklarski specialisti…(foto: steklarstvo-brolih.si) 

 

Steklarstvo Brolih Robert, s. p. je klasično slovensko družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, saj naši začetki segajo v leto 1978. Danes proizvodni program Steklarstva Brolih odlikuje vrhunska kakovost na področju proizvodnje in popravila najrazličnejših vrst stekel. Naše aktivnosti smo namreč, enako kot naše znanje in uporabljeno tehnologijo, že vse od prvega dne nenehno posodabljali in širili.

Bili smo ena bili ena prvih steklarskih delavnic v Sloveniji, ki je začela sama izdelovati izolacijsko steklo Termopan. Poseben poudarek smo vedno dajali brušenju robov stekla, saj strojna izdelava fazet vsem polepša prav vsak izdelek in mu doda novo estetsko dimenzijo. Izdelujemo tudi stekla z robovi neravnih oblik. S pomočjo skozi desetletja pridobljenega strokovnega znanja lahko danes kakovostno izpolnimo prav vsako Vašo željo ali zahtevo.

Ker zgolj izkušnje brez primernih obdelovalnih strojev ne bi zadostovale za doseganje pričakovane vrhunske stopnje kakovosti, vseskozi skrbimo tudi za posodobitve opreme v segmentu naše proizvodnje. Zaradi vsega tega Vam danes lahko nudimo kvalitetno stavbno zasteklitev, izdelavo izolacijskega stekla, varnostnega stekla in tudi dekorativnega stekla, zasteklitev okvirjev oken in vrat, tuš kabin, vitrin, balkonov ter izdelavo predelnih sten iz jedkanega stekla in kuhinjskih sten.

Izbirate lahko med bogato paleto kombinacij, oziroma med različnih vzorci, ornamenti, fuzijskim steklom in vitraži, prav tako pa izdelujemo in montiramo tudi vse vrste ogledal.

Steklene pregradne stene izdelujemo iz izolacijskega stekla (kaljenega oziroma lepljenega stekla) in vam na izbiro ponujamo navadno gladko prozorno steklo, mat steklo ali steklo z vzorci. Gre za enostavno hitro ločevanje prostorov s fiksnimi ali z drsnimi oziroma nihajnimi vratnimi krili.

Pri varnostnem steklu s kaljenjem povečamo temperaturno odpornost ter udarno in upogibno trdnost stekla, z lepljenjem pa poskrbimo, da se delci v primeru poškodbe ne razletijo naokrog. To ni ključno le pri protivlomnih steklih, ampak tudi pri vseh steklenih balkonskih ograjah, nadstreških, pohodnih steklih in vratih.

Tuš kabine izdelujemo po naročilu, ločimo pa jih glede na dimenzije in izbrani mehanizem vrat (nihajna vrata ali fiksno stekleno krilo). Strankam nudimo pestro izbiro med različnimi vrstami, barvami in stopnjami prosojnosti stekla, vse pa lahko še dodatno popestrimo z gravurami ali s peskanimi vzorci.

Steklarstvo Brolih 1

Vse steklene tuš kabine so izdelane po predhodnem naročilu….(foto: freepik.com)

 

Izdelujemo tudi steklene stenske kuhinjske obloge, ki so v zadnjih letih vse bolj popularne in čedalje pogosteje zamenjujejo klasične stenske ploščice. Njihova največja prednost je enostavno čiščenje, naše stranke pa lahko izbirajo med obilico različnih stekel, barv in tudi fototapet, ki jih lahko tudi same nalepijo na steklo.

V Steklarstvo Brolih izdelujemo vsako stekleno pohištvo po meri. Posebej to velja za vse vrste steklenih vitrin. Sprejemamo tudi naročila za izdelavo steklenih nadstreškov in drugih steklenih elementov. Za vse nudimo tudi brezplačno izmero in strokovno svetovanje.

Naše reference govorijo o uspešni izpeljavi večjih in manjših, a enako zahtevnih projektov po vseh Sloveniji, kot je bila na primer zasteklitev v hotelu Slon v Ljubljani. Sodelujemo s podjetji, ki se ukvarjajo z gradbenim inženiringom, kot so Rupena in Emunio, z mizarskimi podjetji Nagode, Sedej, Švigelj in Peter Kavčič, pa s DZS, Petrolom, HIS, d. o. o., podjetjem Gospodar, d. o. o. Zasteklili smo veliko osnovnih in srednjih šol v Ljubljani, vseeno pa je za nas individualni naročnik izjemno pomemben, saj predstavlja pomemben delež v prodaji.

Steklarstvo Brolih 2

Stekleno pohištvo je izdelano po meri…(foto: steklarstvo-brolih.si)

 

Predvsem pa smo pri Steklarstvu Brolih ponosni, da poslujemo pošteno, da se držimo dogovorjenih rokov, da smo cenovno korektni in da so naši izdelki izjemno kakovostni.

Steklarstvo Brolih – vrhunska specializacija na področju proizvodnje in popravila stekel vseh vrst!

 

Steklarstvo Brolih Robert s.p.
Pot čez gmajno 21
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel 1: +386(0) 1 256 76 08
Tel 2: +386(0) 1 423 18 11
Fax: +386(0) 1 256 76 08
Gsm: +386(0) 41 635 030
E-mail: steklarstvo.brolih@siol.net
Spletna stran: www.steklarstvo-brolih.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.