Naslovnica Trendi Treniraj s Tadejem Pogačarjem tudi v ponovitvah

Treniraj s Tadejem Pogačarjem tudi v ponovitvah

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV se trudijo čim bolje unovčiti vse zadnje izjemne uspehe slovenskih klesarjev na. Potem ko so že sredi junija začeli s serijo desetih oddaj z naslovom ‘Treniraj kot Tadej Pogačar’, so ta teden začeli s ponovitvami, ki so na sporedu ravno v času, ko se konča dnevna etapa Dirke po Franciji.

Treniraj s Tadejem Pogačarjem tudi v ponovitvahKolesarski navdušenci bodo iz prve roke izvedeli, kaj pomeni biti vrhunski športnik in kako se je potrebno pripraviti na kolesarjenje (foto: PR Planet TV)

 

Oddaja ‘Treniraj kot Tadej Pogačar’, ki je namenjena kolesarjem-rekreativcem, je bila posneta še pred poletnim startom tekmovalne sezone za poklicne kolesarje. Deset kratkih oddaj se je nato na Planet TV zvrstilo ob petkih med 18.45 in 18.59, kar je bil zelo zanimiv termin. Prav ob tisti uri so ob petkih na različnih koncih Slovenije in še posebej v središču Ljubljane namreč potekali protesti kolesarjev.

Ker je tudi zaradi poletnih dopustov najbrž marsikatrei ljubitelj biciklizma zamudil to sicer zelo zanimivo oddajo s trenutno najbolj perspektivnim kolesarjem na svetu, so se na Planet TV odločili, da bodo od srede do petka ob 18.30 predvajali ponovitve teh desetih epizod. Tadej Pogačar in njegov osebni trener Miha Koncilija v tem nizu oddaj razkrivata poklicne trike vrhunskih kolesarjev in strokovno svetujeta, kako se je potrebno pravilno pripraviti na rekreativno kolesarjenje.

»Oddajo Treniraj kot Tadej Pogačar spremljajo tudi nasveti strokovnjakov, kako se spopasti z izzivi, ki pestijo tako rekreativne kot profesionalne kolesarje, prav tako predstavljamo različne kolesarke trase po Sloveniji, dolge od 30 do 110 kilometrov, na katerih trenira tudi Tadej Pogačar. Kolesarske trase do 20 kilometrov bodo primerne za družine, medtem ko si bodo lahko bolj izkušeni kolesarji ogledali tudi nekaj predlogov gorskih vzponov,« pravijo na Planetu TV.

V sporočilu za javnost pa so dodali, da še več vsebin slovenske kolesarske navdušence čaka na spletnem mestu Siol.net. Sicer pa ima po zaslugi fenomenalnih voženj Tadeja Pogačarja in Primoža Rogliča (angleško govoreči športni svet ju je prekrstil v duo Rog & Pog) od slovenskih medijev največ koristi TV Slovenija, saj njeni neposredni prenosi etap z Dirke po Franciji iz dneva v dan minevajo ob novih rekordih gledanosti. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.