Naslovnica Trendi Tradicionalni Miklavžev koncert letos brez nastopov v živo

Tradicionalni Miklavžev koncert letos brez nastopov v živo

Avtor: Spletno Uredništvo

V soboto, 5. decembra, bo ob 20.05 na TV SLO na vrsti tradicionalni Dobrodelni Miklavžev koncert. Zaradi pandemije koronavirusa bo koncert tokrat nekoliko drugačen in sicer letos ne bo nastopov v živo, ampak bodo predvajali najboljše posnetke s prejšnjih let. Ne glede na to pa koncert še naprej ostaja prireditev z dobrodelnim predznakom. 

Tradicionalni Miklavžev koncert letos brez nastopov v živo

Voditelja sobotne dobrodelne oddaje bosta Miša Molk in Marko Pokorn (foto: Adrian Pregelj/RTV SLO)

 

To soboto bo ob 20.05 na TV SLO 1 na vrsti tradicionalni Dobrodelni Miklavžev koncert. Zaradi pandemije koronavirusa bo koncert tokrat nekoliko drugačen in sicer letos ne bo nastopov v živo, ampak so se odločili, da bodo predvajali najboljše posnetke nastopov iz prejšnjih let. Ne glede na to pa koncert ostaja dobrodelnega značaja – letos bodo zbirali sredstva za osnovnošolce, ki nimajo enakih možnosti kot njihovi vrstniki.

Dobrodelni Miklavžev koncert bo sicer letos na vrsti že 28. leto, tokrat pa bosta voditelja Miša Molk in Marko Pokorn. »Ustvarjalci so se morali odpovedati živim nastopom glasbenikov in se odločili, da ponudijo izbor točk preteklih Dobrodelnih Miklavževih koncertov, vse od prvega koncerta iz leta 1993,« so pojasnili s Službe za obveščanje javnosti pri Radio Televiziji  Slovenija.

Program letošnjega Miklavževega koncerta so zasnovali Danica Dolinar, Daniel Celarec in Jaka Pucihar (Rotary Club Ljubljana), za vezno besedilo bo poskrbel Miha Hočevar, scenografka bo Urška Dolinar, urednik oddaje je Daniel Celarec, režiser pa Marjan Kučej. Letos bodo dobrodelne donacije zbirali na telefonsko številko 01 472 00 11, tako med oddajo, kot tudi med ponovitvijo, ki bo na vrsti v sredo, 9. decembra ob 16.40 na TV SLO 2.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.