Naslovnica Trendi Tokrat so premiere Zootropolis, Daleč od ponorelega sveta in Pozaba

Tokrat so premiere Zootropolis, Daleč od ponorelega sveta in Pozaba

Avtor: Spletno Uredništvo

Konec tedna bo na Planet TV minil tudi v znamenju treh filmskih premier. Prva bo na že danes sporedu animirana uspešnica ‘Zootropolis’ (Zootopia), druga bo istočasna angleška zgodovinska drama ‘Daleč od ponorelega sveta’ (Far from the Madding Crowd) in tretja nedeljski večerni znanstveno fantastični film ‘Pozaba’ (Oblivion) s Tomom Cruisom.

 Tokrat so premiere Zootropolis Daleč od ponorelega sveta in Pozaba

Tom Cruise v znanstveno fantastičnem spektaklu Pozaba (foto: PR Planet TV)

 

Z mreže Planet TV so sporočili, da je bila za filmsko premiero meseca izbrana animirana zabavna avantura ‘Zootropolis’ (Zootopia), ki bo na sporedu danes zvečer ob 20. uri, ponovitev pa jutri popoldan. V Zootropolisu nam slavni studio Disney predstavlja živalsko mesto, kjer morata moči združiti zajčica policistka in prekanjeni goljuf lisjak. Film je nagrajen tudi z Oskarjem, Zlatim globusom in Bafto, na specializirani spletni strani IMDb pa ima zelo visoko oceno 8,0 in je sinhroniziran v slovenski jezik. 

Za bolj zahtevne gledalce in gledalke pa bo drevi ob 20. uri na programu Planet PLUS na vrsti britanska zgodovinska drama ‘Daleč od ponorelega sveta’ (Far from the Madding Crowd). »Glavno vlogo samosvoje in odločne Bathshebe Everdene, ki v viktorijanski Angliji pritegne tri zelo različne snubce, igra Carey Mulligan (Veliki Gatsby, Sufražetke), ki so jo poleg režije Thomasa Vinterberga kritiki še posebno pohvalili,« pravi filmska napoved.

Tretja premiera pa bo na sporedu v nedeljo (19. aprila), ko bo na programu Planet TV ob 22. uri na sporedu znanstveno fantastični film ‘Pozaba’ (Oblivion). V glavni vlogi tega post-apokaliptičnega filmskega spektakla je Tom Cruise, igrajo pa še oskarjevec Morgan Freeman ter Andrea Riseborough, Olga Kurylenko in Nikolaj Coster-Waldau. »Po uničujoči vojni z Nezemljani so ljudje zapustili planet, med tistimi, ki so ostali, pa je nekdanji marinec Jack. Njegova naloga je skrb za robote, ki zbirajo uporabne surovine.

Toda nekega dne je priča strmoglavljenju rešilne kapsule z žensko iz njegovih sanj. Med iskanjem odgovorov ga ugrabijo uporniki pod vodstvom pretkanega Malcolma, ki Jacku predstavi drugačno in veliko bolj zloveščo resnico o ureditvi sveta in družbe,” razkriva napovednik filma, ki ima sicer IMDb oceno 7,0. 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.