Naslovnica Trendi Tokrat premierno Gnezdo zla in Državljanska vojna

Tokrat premierno Gnezdo zla in Državljanska vojna

Avtor: Spletno Uredništvo

Planet TV za ta teden napoveduje dve privlačni filmski premieri. Danes starta kriminalna mini-serija ‘Gnezdo zla’ (Ordeal By Innocence), ki je bila posnet po posnete zgodbi slavne Agathe Christie. V nedeljo, 7. junija, pa se obeta akcijska pustolovščina ‘Stotnik Amerika: Državljanska vojna’ (Captain America: Civil War).

Tokrat premierno Gnezdo zla in Državljanska vojna

Stripovski heroji iz starih časov so v filmski verziji predlani zagotovili neverjetnih 1,1 milijarde dolarjev zaslužka (foto: PR Planet TV)

 

Na Planet TV se bo drevi ob 20. uri začela štiridelna mini-serija najbolj slavne pisateljice kriminalnih romanov Agathe Christie, ki se imenuje ‘Gnezdo zla (Ordeal By Innocence). Najprej bosta na sporedu prva dva dela nanizanke, prihodnji četrtek, 11. junija pa bosta sledila še preostala dva. Zgodba se začne zapletati po umoru bogate dedinje Rachel Argyll, saj se kasneje pojavi vprašanje, ali so dejansko našli pravega morilca.

Nedeljska večerna premiera pa je znanstveno-fantastično-akcijski film ‘Stotnik Amerika: Državljanska vojna’ (Captain America: Civil War), tretji iz niza filmov franšize Captain America. Gre za klasično holivudsko zgodbo, ki svoj navdih črpa iz starih stripov, oziroma iz likov stripovskih super-junakov založbe Marvel. Tokrat ne gre za enega samega super-junaka, ampak za ekipo herojskih Maščevalcev, ki vedno znova rešuje svet pred uničenjem.

»Toda škoda, ki jo pri tem povzročijo, gre v nos številnim politikom. Vlada naposled sklene, da morajo Maščevalci odgovarjati za svoja dejanja, toda nadzor, ki ga želijo vzpostaviti, ogrozi življenje Stotnika Amerike. Ta se sklene upreti politikom, vendar pri tem naleti na nepričakovan odpor. Nepredstavljivi spor z Iron Manom ustvari dva tabora med Maščevalci, ki se neusmiljeno spopadeta med seboj. Nastali kaos izkoristi temačna sila, ki v zakulisju načrtuje prevzem sveta …,« razkriva filmski napovednik.

Sicer je lik Stotnika Amerike nastal že leta 1940, posebej priljubljen pa je bil prav v prvih letih, ko je dvigoval ameriško moralo z uničevanjem nacistov, fašistov in Japoncev. Nedeljski film pa sicer znova združuje odlično igralsko zasedbo, v kateri so Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Paul Rudd… Film se ponaša z odličnimi akcijskimi prizori, z IMDb oceno 7,8 in z dejstvom, da je bil najbolj dobičkonosni film leta 2016 – zaslužil je namreč več kot 1,1 milijarde dolarjev.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.