Naslovnica Trendi Tin Vodopivec se vrača v peto

Tin Vodopivec se vrača v peto

Avtor: Spletno Uredništvo

S strani televizijskega programa VOYO, ki je pravzaprav videoteka, so sporočili, da konec tedna na zalogo prihaja novost – stand up komedija Tineta Vodopivca, imenovana ‘Peti element’.

Premiera Petega elementa bo na programu VOYO pojutrišnjem v petek, 24. aprila (foto: PR PRO Plus)

 

Peti element se imenuje slavni ZF film Luca Bessona z duom Bruce Willis – Milla Jovović v glavnih vlogah, Peti element se imenuje tudi Pilates gyrotonic studio v Ljubljani in sedaj se Peti element imenuje tudi peta serijaniz šovov stand-up komedijanta Tina Vodopivca.

Tin v tej seriji nadaljuje drzno pot iskrenosti, osebnih doživetij in drugačnih pogledov na svet in pravi, da nadaljuje zgodbo točno tam, kjer je ostal v prejšnjem stand-up šovu ‘Rock’n’Roll’, pa čeprav se mu je vmes življenje močno spremenilo. In ne zaradi izbruha pandemije, ampak zaradi ‘okrepitve’ v družini. 

»Med pripravami na nov šov se mi je rodil sin, tako da je bilo tole obdobje turneje, milo rečeno, zelo pestro, haha. Kar se malo tudi vidi na samem posnetku. Podočnjake smo sicer skrili s pudrom, ampak se vseeno opazijo zabuhle, dajmo reči utrujene poteze.

Hvala Urški, da je tako pogumno in graciozno nosila večji del bremena doma, ker drugače ne vem, kako bi lahko karkoli izpeljal. V samem šovu se sicer lotim tematike očetovstva, pa mojega večnega zamujanja, kako sem premagal strah pred psi in kako me je mama v lekarno poslala po ‘borovo vodo’ aka strup za termite,« razkriva Tin.

Seveda bo govora še o marsičem, v novi seriji humorističnih nastopov pa se napoveduje tudi precej več interakcije z občinstvom. Gledalci so namreč lahko Tinu pošiljali SMS-e na posebno telefonsko številko, najbolj zanimive prebliske pa je potem tudi komentiral. Premiera Petega elementa bo na programu VOYO pojutrišnjem. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.