Naslovnica Trendi Televizijski program Brio se prenavlja, da bi ostal prvi

Televizijski program Brio se prenavlja, da bi ostal prvi

Avtor: Spletno Uredništvo

Televizijski program BRIO po osmih letih še vedno ponuja barvito paleto najnovejših in že uveljavljenih humorističnih, kriminalnih in resničnostnih serij. Zveste gledalce pa bo odslej z novimi premierami in priljubljenimi serijami razveseljeval v bolj moderni in drzni formi.

Friends actors montageProgram BRIO tudi s serijo Prijatelji želi ostati prva izbira med manjšimi tematskimi programi (foto: sr.wikipedia.org)

 

S podjetja Pro Plus so sporočili, da so prenovili enega od svojih televizijskih kanalov in sicer gre za program BRIO. Slednji je specializiran za romantične in strastne zgodbe, resničnostne oddaje ter kriminalne drame. BRIO je pisan na kožo za vsako razpoloženje, s posluhom za želje tako pripadnic nežnejšega spola kot vseh, ki si drznejo priznati, da so ognjeviti po duši, pravijo na Pro Plus.

“BRIO je pisan na kožo za vsako razpoloženje. Že v svojem imenu BRIO nosi ognjevitost, živost in živahnost, z izborom vsebin pa dokazuje, da to življenjsko energijo ne samo ohranja, temveč je ima z leti vedno več. Tokrat z osveženo celostno podobo stopa še korak dlje. Kako? Naj se gledalke in gledalci prepričajo sami,« je ob prenovi izpostavil Branko Čakarmiš, direktor programa.

Od začetka decembra zveste gledalke in gledalci lahko že spremljajo novo, svetovno priljubljeno serijo ‘V mreži zločina’ (Murder in the First). “Detektiva raziskujeta skrivnostni umor sredi San Francisca, hkrati pa se soočata vsak s svojimi težavami. Oboževalci kriminalnih dram se lahko pravkar prepustijo dvema sezonama serije ‘Laži mi’ (Lie to Me). “Ali veste, da povprečna oseba med pogovorom izgovori vsaj tri laži vsakih deset minut?

Ne zamudite niti nove, sedme sezone serije ‘Dobra žena’ (Good Wife) in novozelandske serije ‘Sanjski moški’. Bo našel ljubezen med lepoticami, ki bodo skušale osvojiti njegovo srce,” se sprašujejo na Pro Plus in ob tem dodajajo, da na BRIO odslej kraljuje tudi popularna serija ‘Prijatelji’. Med prazničnim časom bo na sporedu vsako soboto ob 20. uri in sicer kar celotne posamezne sezone na en mah.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.