Naslovnica Trendi Telenovela se prične, ko črpalkar postane TV-direktor

Telenovela se prične, ko črpalkar postane TV-direktor

Avtor: Spletno Uredništvo
V četrtek, 25. marca se na programu VOYO obeta velika novost. Nova oddaja je še najbližje žanru komedije, imenuje se Têlenovela in je pravzaprav parodija satiričnega vpogleda v nastajanje televizijskih vsebin.
Že ta pogled glavnega lika nove serije obeta zvrhan koš zabave (foto: Urša Premik/PR Pro Plus)

Sicer ustvarjalci nove humoristične serije Têlenovela v en glas zagotavljajo, da je vsaka podobnost z resničnim televizijskim življenjem nenamerna, vendar je tudi v vsaki otroški pravljici vsaj nekaj resnice, tako da jim najbrž ne gre povsem verjeti. Bolj gre najbrž zaupati glavnemu igralcu Bojanu Emeršiču, ki je priznal, da je bilo celotno snemanje serije ena velika anekdota.

»V resnici gre za komedijo o nastajanju telenovele – zgodbe, ki po spletu okoliščin zraste na zeljniku bivšega črpalkarja in sedanjega novega programskega direktorja PRVAK TV-ja Slavca. V njegove čevlje stopa odličen Bojan Emeršič. Slavc mora s svojo profesionalno neprofesionalno ekipo pod nujno lastnikom dostaviti novi TV-hit! Toda, ali mu bo to tudi uspelo,« se sprašujejo v napovedniku oddaje.

Že prva epizoda nove serije bo med gledalci spletnega arhiva VOYO najbrž pritegnila precej zanimanja, saj govori o nekaj nenavadnih, navidezno med seboj povsem nepovezanih stvareh. Poleg tega se že v uvodni epizodi te malce absurdne, črne, komične in satirične serije Têlenovela obeta prvi velik preobrat.

Sicer se serija ponaša z zelo kakovostnim igralskim kadrom, v katerem so poleg Bojana Emeršiča še Branko Šturbej, Nina Ivanič, Ivo Ban, Gregor Gruden, Nejc Cijan Garlatti, Vida Cvar, Andrei Lenart, Gaja Filač, Vesna Pernarčič, Jure Henigman, Ula Furlan, Miha Likar, Dejan Krupič, Boštjan Tadel, Brane Završan, Aljaž Jovanović in Iva Krajnc Bagola.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.