Naslovnica Trendi Telenovela in vsa dekleta mojega brata

Telenovela in vsa dekleta mojega brata

Avtor: Spletno Uredništvo

Z največjega slovenskega televizijskega arhiva VOYO so te dni že napovedali nekaj novosti za prihodnje leto. Na VOYU, ki je del medijske družbe Pro Plus, ostajajo zvesti svoji programski politiki, zato bosta v letu 2021 luč sveta ugledali novi domači seriji ‘Vse punce mojga brata’ in ‘Têlenovela’.

Telenovela in vsa dekleta mojega brataVid Valič je že sam po sebi garancija za smeh in dobro voljo (foto: FB Vid Valič)

 

Z največje slovenske televizijske videoteke VOYO so analizirali uspešne številke ogledov njihovih originalnih serij. V letu 2019 si je te vsebine ogledalo skoraj 40 % odstotkov naročnikov, kar dokazuje priljubljenost tovrstne slovenske produkcije. Ugotovili so še, da izvirne serije, katere se rojevajo pod okriljem domačih ustvarjalnih produkcijskih ekip tudi z žanrsko pestrostjo navdušujejo pripadnike mlajših generacij.

Ti podatki potrjujejo pravilnost programske usmeritve programa VOYO, ki vlaga v slovenske ustvarjalce. Tudi se strategija medijske družbe Pro Plus, katere blagovna znamka je VOYO, se zaradi dobrih rezultatov ne bo spremenila. Prej nasprotno , saj že 18. decembra starta druga sezona humoristične serije ‘Lajf je tekma’. Za leto 2021 pa se že napovedujeta dve novi originalni seriji, kateri sta pravkar sredi snemanja.

Prva se imenuje ‘Vse punce mojga brata’, nastaja pod okriljem Domna in Vida Valiča, govori pa o tem, da je skupno stanovanje postane premajhno za dva brata in vse njune ljubezni. »Želja po igranju oziroma ustvarjanju ‘sitcom’ žanra se je zasidrala v naju že v najini mladosti, ko sva se drenjala na kavču in gledala vse, kar je bilo takrat predvajanega na TV-ju in tako na dosegu daljinca.

Nekaj let nazaj sva se spomnila teh časov in se odločila, da je čas, da skupaj ustvariva svoj Sitcom. Izhajala sva iz najinega skupnega življenja ter ‘cimrovanja’ in se enostavno odločila, da bo to zgodba o dveh bratih in vseh njunih puncah,« razkrivata Domen in Vid, ob katerih bodo zaigrali Ajda Smrekar, Beti Strgar in nekateri drugi znani obrazi. Druga velika situacijska komedija prihodnjega leta pa bo priredba ruske predloge ‘Têlenovela’.

‘Têlenovela’ se ponaša z vrhunsko igralsko zasedbo, v kateri so Bojan Emeršič, Branko Šturbej, Nina Ivanič, Ivo Ban, Gregor Gruden, Nejc Cijan Garlatti, Vida Cvar, Andrei Lenart, Gaja Filač, Vesna Pernarčič, Jure Henigman, Ula Furlan… Zgodba serije pa govori o prebrisanem medijskem menedžerju, ki želi v navezi s politiko in sumljivimi balkanskimi poslovneži postati solastnik TV-postaje, a naleti na nepričakovane težave.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.