Naslovnica Trendi Ta teden se vrača – s turškimi telenovelami!

Ta teden se vrača – s turškimi telenovelami!

Avtor: Spletno Uredništvo

 Oddaja ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’ se prihodnji teden vrača že z deveto sezono. Prvi del satirične oddaje bo na sporedu v četrtek, 14. februarja, ob 22. uri. Čeprav se je ekipa v napovedniku nove sezone pošalila predvsem na račun priljubljenosti turških nadaljevank, pa bo glavni vir navdiha v oddaji še vedno slovensko politično in družbeno prizorišče. 

 

Godler Turki Snemanje 9Malce poturčeni ‘Jürek Gödler’ se bo v prvi oddaji lotil tudi kokic (foto: PR Planet TV) 

 

14. februarja se na Planet TV vrača priljubljena oddaja ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’, ki bo na sporedu ob četrtkih ob 22. uri, po oddaji Argument. Jureta Godlerja, kateri slovi po komentarjih aktualnega dogajanja brez dlake na jeziku, bodo lahko gledalci na Planetu spremljali že deveto sezono. Ustvarjalci so doslej že nekajkrat dvignili precej prahu, saj satirična oddaja iskreno komentira dogajanje na političnem in družbenem prizorišču ter na šaljiv način osvetljuje aktualne dogodke.

Poleg prahu pa je Jure z ekipo ‘dvignil’ tudi nekaj nagrad – pohvali se lahko tako z ‘Viktorjem’ kot z nagrado ‘Žaromet’, ki jo je lani že drugič zapored prejel v kategoriji najbolj nabrušenega tv-jezika. Novo sezono že spremlja tudi nov video napovednik oddaje, ki je tokrat šaljivo komentiral priljubljenost turških nadaljevank pri slovenskem občinstvu in Juretu postavil prav poseben izziv, saj je moral celo spregovoriti v turščini.

“To je prvi napovednik v zgodovini slovenske televizije za izvirno slovensko oddajo – v turščini,” se je ob tem pošalil Jure, ki se še bolj kot nagrad veseli vsake nove sezone. Da je prava telenovela v resnici slovensko politično prizorišče in da so med nami tudi potencialni slovenski Erdogani – to bodo gledalci lahko ugotavljali vsak čertek zvečer na Planetu. Prvič že 14. februarja – na Valentinovo, sporčajo s Planet TV. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.