Naslovnica Trendi Ta teden prihajajo nove epizode serije V dvoje

Ta teden prihajajo nove epizode serije V dvoje

Avtor: Spletno Uredništvo

 Tokratna televizijska novost hkrati prihaja z Kanala A in VOYA, gre pa za domačo serijo ‘V dvoje’. Na A Kanalu se namreč kmalu pričenja druga, na VOYO pa se še pred koncem meseca začenja tretja sezona priljubljene serije.

Ta teden prihajajo nove epizode serije V dvojeSerija ‘V dvoje’ sodi med ene izmed prvih VOYO domačih originalov (foto: Urša Premik)

 

Na Kanalu A bodo prve epizode druge sezone serije ‘V dvoje’ predvajane 26. in 27. novembra, pred UEFA Ligo prvakov, ob 20. uri, nadaljevanje pa si bo moč ogledati v enakem terminu, 10. in 11. decembra. To pomeni, da bo uspešna serija tik pred prihodom tretje sezone ‘ogrela’ gledalce na Kanalu A. »V dvoje je bila prva tovrstna serija, ki je odprla pot VOYO originalom. Po prvi sezoni nisem pričakoval, da bomo s serijo kadarkoli nadaljevali, zdaj smo pa že pri tretji, in sicer zadnji sezoni.

Sam nisem oboževalec serij, ki se vlečejo čez nešteto sezon, tako da sem zadovoljen, da zaključujemo s tretjo sezono in gremo novim idejam naproti. Da pa je serija presegla svoje prvotne okvirje in bo predvajanja tudi na televiziji, v osrednjem terminu, pa samo pomeni, da smo kot ekipa lahko ponosni na doseženo in na odlično popotnico, ki nam jo prav ta referenca daje,« pravi Luka Marčetič, ki je hkrati igralec, scenarist in tudi eden izmed režiserjev serije.

Naročniški kanal VOYO bo nato v petek, 29. novembra, startal s tretjo sezono uspešnice V dvoje. Nove epizode prinašajo kombinacijo humorja, ki so ga gledalci že spoznali v prejšnjih sezonah, širšo zgodbo in raznolikosti likov druge sezone. Obenem se zgodba loteva novih tematik in večplastnih razmerij, glavna lika Aleš (Luka Marčetič) in Sandi (Niko Zagode) pa uverturo zgodbe pričneta z obletnico mature, kjer končno spoznata, da sta edina od prisotnih, ki iz svojega življenja še nista naredila nič.

Situacija se začne zapletati, ko na obletnici po dolgem času srečata staro simpatijo, za katero sta zmotno mislila, da je umrla. Na VOYO si je seveda že moč ogledati tudi prvo in drugo sezono serije. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.